ODTÜ'dekilerin kafası mı iyi?

Hocam dediğiniz doğru olabilir. İTÜ'de ODTÜ'deki gibi hak savunma olmayabilir verdiğiniz örnek bakımından ama deprem zamanı gördük. Adamların birlik olup yardım etmesi çok hoşuma gitti. Hatta yazılım mı ne bir şey yapmışlardı göçük altında kalanlar için.
(Şimdi baktım. Teknik lisesi yapmış. Olsun İTÜ'nün ismi var sonuçta.) https://www.haber7.com/guncel/haber...lü öğrenciler ayni yardım kampanyası başlattı.

ODTÜ ile ilgili bie şey bulamadım. Madem o kadar organize oluyorlar vs.
Buna da bir el atsalarmış. Haksız mıyım?
Hocam bi üni. videosunda gördüm. BOUN'de kız erkekli bi tuvaletin oradan geçiyordu herhalde. Çok pis oluyormuş. Temiz olmadıktan sonra bi anlamı
Bu seneden bir fotoğraf bırakayım <3Eki Görüntüle 1878263
Birinci cümlenin altında ne yazıyor? Görünmüyor.
ODTÜ’lüler protesto etti, 'Babacan' etkinliği iptal oldu
Bak çok barışçıl.
Son yıllarımızın özeti.

Suriye'de, dedim hepsi burada zaten bir de ben oraya gideyim.

Bana ODTÜ'de yapılan amaçsız bir protesto örneği gösterir misin?
Evet. ODTÜ’lüler protesto etti, 'Babacan' etkinliği iptal oldu
Bilmem propaganda yapıyormuşmuş da falan filan.
Hani özgürlüktü? Kendilerine zıt olunca böyle oluyor sanırsam.
Babacan'ı desteklemiyorum ama konuşmasına izin verilmeliydi.
. Hakkımızı alana kadar gerekirse yıkıp yakmadığımız yerin de kalmaması gerekir.
Konu sahibinin demek istediği de bu işte.

Tarafsız bir kafayla baktığınız için teşekkürler. Çoğu kişi benim yobazca bir kafada olduğumu düşünüyor. Ben sadece amacının dışında çok sık çıkıldigindan bahsediyorum.

Tarafsız bir kafayla baktığınız için teşekkürler. Çoğu kişi benim yobazca bir kafada olduğumu düşünüyor. Ben sadece amacının dışında çok sık çıkıldigindan bahsediyorum.
Ya orada okumadığım için doğrudan bilgim yok.
Muhtemelen arkadaşın da dediği gibi 6-7 yıl uzatıp sözde eylem yaparak okulun adına falan zarar veriyorlardır ama attığım linkteki gibileri de var.
Belki de diğer ünilerde de vardır.
Ama ODTÜ bir adım daha önde.
Tabii gidilmez demiyoruz. Bal gibi de gidilir.
Zaten oradaki insanlar sürekli bu tür şeylerle uğraşmıyorlardır. Zor bir üni. ne de olsa.
Hele elektrik-elektronik okuyanlar, fizik gibi zor bölüm okuyanlar mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…