Va panel daha karanlık diye va panel tercih ediyorum evet ve benim almak istediğim monitör 27" 165/240hz 1ms uygun fiyatlı olmasını tercih ederim 5000-6500 vs. 24" de bu özelliklerde biliyorsanız olabilir.Aksine VA biraz daha karanlık. Ama sizin tercihiniz. Ghosting black smearing gibi sorunları göze alıyorsanız.
Samsung CRG5 LC24RG50FZRXUF 24" 4 ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu alın daha iyi
Minecraft rust the forest arada valorant oynuyorum.170hz 280hz gibi modellerde ghosting fazla oluyor diye biliyorumOynadığınız oyunlara göre değişir ben olsam IPS tercih ederim ayrıca MSI 170 Hz varken Samsung'un o modeli alınma
Minecraft rust the forest arada bir valorant oynuyorum.ve 170hz 180hz gibi modellerde ghosting fazla olmuyormuOynadığınız oyunlara göre değişir ben olsam IPS tercih ederim ayrıca MSI 170 Hz varken Samsung'un o modeli alınmaz.
VA panel daha karanlık diye VA panel tercih ediyorum evet ve benim almak istediğim monitör 27" 165/240hz 1ms uygun fiyatlı olmasını tercih ederim 5000-6500 vs. 24" de bu özelliklerde biliyorsanız olabilir.
Minecraft Rust The Forest arada Valorant oynuyorum. 170Hz 280Hz gibi modellerde ghosting fazla oluyor diye biliyorum.
Minecraft Rust The Forest arada bir Valorant oynuyorum. Ve 170Hz 180Hz gibi modellerde ghosting fazla olmuyor mu?
https://www.hepsiburada.com/dell-23...ETA+PLUS+TEKNOLOJİ&url_src=and-product-detail böyle birşey alıcaktım sizce nasıl? Ghosting hiç olmasın demiyorum ama mümkünse az olsun.Alacaksanız bunu alın. Profesyonel şekilde CS Valorant oynamıyorsanız dert değil ghosting.AOC 25G3ZM 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 25G3ZM 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 25G3ZM 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
https://www.hepsiburada.com/dell-238-g2422hs-ips-165hz-1ms-full-hd-adaptive-sync-dphdmi-ykseklik-ayarli-gaming-monitr-p-HBCV00002QEZ32?magaza=BETA+PLUS+TEKNOLOJİ&url_src=and-product-detail böyle birşey alıcaktım sizce nasıl? Ghosting hiç olmasın demiyorum ama mümkünse az olsun.
Ghosting çok olurmu? Ve siyahlar aman aman rahatsız edermi?Bunu alın hem daha ucuz hem daha iyi.MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G2412 ITOPYA'dawww.itopya.com
Ghosting çok olur mu? Ve siyahlar aman aman rahatsız eder mi?
O olabilir teşekkürler peki ya bu nasıl? ASUS Tuf Gaming Vg249q1a 23.8 165hz Freesync Premium Ips Full Hd Gaming Oyuncu Monitör Fiyatı, Yorumları - TrendyolGhosting hiç olmaz. Siyahlara alışırsınız zamanla zaten daha iyi renk kalitesine sahip olduğu için öyle görünüyor. İyi bir şey aslında.
MSI olan hala daha iyi.O olabilir teşekkürler peki ya bu nasıl? ASUS Tuf Gaming Vg249q1a 23.8 165hz Freesync Premium Ips Full Hd Gaming Oyuncu Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Samsung Odyssey G3 24" 165Hz 1ms monitör alınır mı sizce?
MSI olan hala daha iy
Aoc 25g3zm modeli güzel fakat 24 inç e göre parasını biraz tuzlu buldum tabi ve bu modelde ghosting sorunu ile karşılaşmam heralde?Söylediğin modeli ben kullanıyorum. Eğer TN panelden geçeceksen travma sebebi gibi blurr yapıyor standart ayarlarda. Ben ilk aldığımda blurr sorunundan iade etmek istedim. Ciddiyim yani ghosting demeye bin şahit ister resmen hareket bulanıklığı. Aldıktan sonra FreeSync premium kapatıp response time değerini en hızlı yapıyorsun monitör o zaman kullanılabilir oluyor. Muhtemelen CRG5 dahil çoğu monitörde durum böyle giriş bütçede. Tabii S24ag32'nin ben gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum hani 3700 TL olsa alınır hatta 3750 TL bütçe de 144 hz versiyonu var az bir hz farkı için çok fazla para, 4500 TL için fazla alternatifi var ve onlardan stant hariç her anlamda geride. VA paneller arasında bütçesine göre tek pivot ekran bu. Kullanırken VA panelin siyahlarının çok iyi olduğunu da gördüm açıkçası kendim memnunum yani. Tabii önerim değil genelde.
VA panel almak istiyorsan Thomas hocamın attığı AOC 25G3ZM daha kalitelidir. MSI G2412 zaten forumda herkesçe önerilir.