Odyssey G3 alınır mı?

salihvac

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
Samsung Odyssey G3 24 inç 1 ms VA 144 Hz Full HD
Öncellikle merhaba. Ben monitör almaya karar verdim bunu almaya karar verdim. Nasıl arkadaşlar? Güzel mi kötü mü? Bir sorun çıkartır mı? Amazon'dan satın alacağım.

Samsung Odyssey G3 24 inç 1 ms VA 144 Hz Full HD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kronik sorunu olan bir model. Tavsiye etmiyorum.

Deli gibi ghosting var, bütçen nedir ona göre önersin millet.

Merhaba bütçem 2500 -2700 arası.

Alınmaz. Ben de almak istiyordum ama ölü piksel ve daha çok problemler ile birlikte geliyormuş. G241 almayı düşünebilirsiniz veya VG249Q
G241 şu an 2399TL, bence kaçırmayın. Ben VG249 kullanıyorum, aynı fiyata aldım çok memnunum.

Merhaba bunun üzerine açılan bir konu var mı? Milletin yorumlarını okumak istiyordum çünkü hemen alacağım acelem var biraz.

Merhaba bu MSI G241 vs ASUS TUF VG247Q1A hangisi sizce.

Merhaba bunun üzerine açılan bir konu var mı? Milletin yorumlarını okumak istiyordum çünkü hemen alacağım acelem var biraz.

Merhaba bu MSI G241 vs ASUS TUF VG247Q1A hangisi sizce.
Hocam LG 24GN650-B modeline bakmanızı tavsiye ederim.

Şu an aktif olarak G3 kullanıyorum kesinlikle önermem görüntü kalitesi duruşu pivotu falan gayet güzel fakat ghostin olayına girince abartı seviyelerde.
ASUS TUF VG249Q1R arkadaşımda var IPS panel ghosting falan hiçbir şey yok sadece pivot özelliği yok. (ki bence hayati bir eksik kesinlikle pivotlu modellere yönelin)

Dosya Ekleri

• FAFC1357-1DC3-48D1-84F2-08DEA3048047.jpeg
    178 KB · Görüntüleme: 44
ASUS monitörlerde ELMB var (Extreme Low Motion Blur) yani açarsanız motion blur neredeyse kayboluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…