Odyssey G3 alınır mı?

Alnımaz. Çok kötü. R25i-30 bakabilirsiniz.
Sebebi nedir peki kullandınız mı daha önce
Hayır. Fakat çok ghosting sorunu olduğu her yerde var.
Ghosting sorunu VA panel tüm monitörlerde var neredeyse araştırdığım da ise bu serinin tamamın da olmadığını ama dediğiniz gibi çoğu kısmın da az miktarda çok rahatsız etmeyecek derece de olduğunu bir müddet sonra alışıp rahatsız etmediği söyleniyor nerdeyse herkes de memnun f/p diyorlar ama bilemiyorum açıkcası

Fiyata altakkine baktım. Ana monitörünüz ise Ghosting sorunu çok ama çok fazla. 2. Ekran ise sudan ucuz alınabilir. Bütçe artarsa asla önermem. Artmazsa alınır.

2900TL'ye alinabilir. Yeni modellerinde asiri ghosting olmadigi duymustum.

Fiyata altakkine baktım. Ana monitörünüz ise Ghosting sorunu çok ama çok fazla. 2. Ekran ise sudan ucuz alınabilir. Bütçe artarsa asla önermem. Artmazsa alınır.
Aslın da olay şöyle 2.900 e aynı modelin yukarı da linkini attım 24 inç 165 Hz alıcaktım sonra arkadaşım aklıma girdi 1.200 daha verip 27 inçi ni al daha mantıklı dedi öyle olunca buraya kadar yükselttim bütceyi normal de aşırı bir şekil de monitör ihtiyacım yok 2.900 olunca çok uygun olduğunu düşündüm kafam da yer etti sonra biraz daha verip aynı modelin 27 inçliğini almak aklıma yattı yani ne kadar mantıklı bilmiyorum fikir verirseniz iyi olur ikisinin arasında da sadece inç farkı var ikisi de 165 hz yani

24 inç olanı alın gitsin.

Şöyle bir şey de var az önce aklıma girdi dediğim arkadaşım Asus tuf gamingin 164 hz 24 inç 1 MS monitörünü kullanıyor o da VA panel onda da ghosting var yani monitör alanın da en iyi markalardan önde geleni bakıldığın da ona da söyledim ghosting olayı vs varmış diye kendimden biliyorum sonra dan çok anlaşılmıyor belli bile olmuyor dedi bana ama işte kullanmayınca bilemiyorum etkisini

2900TL'ye alinabilir. Yeni modellerinde asiri ghosting olmadigi duymustum.
İki linke de banarmısınız özelliklerine ve fiyat farkına baktığınız da hangisi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…