X xmetk Femtopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #1 Monitör Samsung Odyssey G3 LS27AG320NUXUF Samsung Odyssey G3 LS27AG320NUXUF 27"inç Oyuncu Monitörü, 1ms, VA, 165HZ, FreeSync Premium, HAS+Pivot, Eye Saver Mode, Flicker Free, Game Mode : Amazon.com.tr: Bilgisayar Merhaba, bu monitörü almak istiyorum lakin ghosting sorunu vb var diyorlar. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Eylül 2022
Samsung Odyssey G3 LS27AG320NUXUF 27"inç Oyuncu Monitörü, 1ms, VA, 165HZ, FreeSync Premium, HAS+Pivot, Eye Saver Mode, Flicker Free, Game Mode : Amazon.com.tr: Bilgisayar Merhaba, bu monitörü almak istiyorum lakin ghosting sorunu vb var diyorlar.
Y yNeear17 Decapat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #2 3 aydır kullanıorum ghosting yaşamadım gayet iyi
Anumus Picopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #3 xmetk dedi: Samsung Odyssey G3 LS27AG320NUXUF 27"inç Oyuncu Monitörü, 1ms, VA, 165HZ, FreeSync Premium, HAS+Pivot, Eye Saver Mode, Flicker Free, Game Mode : Amazon.com.tr: Bilgisayar Merhaba, bu monitörü almak istiyorum lakin ghosting sorunu vb var diyorlar. Genişletmek için tıkla... Aynısını kullandım ve iade ettim ghosting Discord'a bile belli oluyor.
xmetk dedi: Samsung Odyssey G3 LS27AG320NUXUF 27"inç Oyuncu Monitörü, 1ms, VA, 165HZ, FreeSync Premium, HAS+Pivot, Eye Saver Mode, Flicker Free, Game Mode : Amazon.com.tr: Bilgisayar Merhaba, bu monitörü almak istiyorum lakin ghosting sorunu vb var diyorlar. Genişletmek için tıkla... Aynısını kullandım ve iade ettim ghosting Discord'a bile belli oluyor.
X xmetk Femtopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #4 Anumus dedi: Aynısını kullandım ve iade ettim ghosting Discord'a bile belli oluyor. Genişletmek için tıkla... Çok mu belli oluyor acaba? HDMI kablosu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Anumus dedi: Aynısını kullandım ve iade ettim ghosting Discord'a bile belli oluyor. Genişletmek için tıkla... Çok mu belli oluyor acaba? HDMI kablosu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Anumus Picopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #5 xmetk dedi: Çok mu belli oluyor acaba? HDMI kablosu hakkında ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ben DP ile kullandım HDMI bilmiyorum.
xmetk dedi: Çok mu belli oluyor acaba? HDMI kablosu hakkında ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ben DP ile kullandım HDMI bilmiyorum.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #6 Ghosting olayının DP veya HDMI ile alakası yoktur. G3 almayın kronik sorunlu.