ümit076
Kilopat
Merhabalar,
Sizce bu monitör nasıl F/P açısından?
Odyssey G serisi kronik sıkıntıları olan modeller. İnternette ufak bir araştırma yaparsan görürsün.Merhabalar,
AOC 24g2u,ViewSonic xg2405-2, Asus vg249q,LG24GN650 monitörlerine bakabilirsin ama aralarında en çok tavsiye edilen AOC ve ViewSonic yani onlara öncelik vermeniz daha iyi olur. Monitörlerin hepsinde AMD Freesync destegide var.Peki önerebileceğiniz bir monitör var mıdır 144Hz olması lazım
hocam bu monitör nasıl senceAOC 24g2u,ViewSonic xg2405-2, Asus vg249q,LG24GN650 monitörlerine bakabilirsin ama aralarında en çok tavsiye edilen AOC ve ViewSonic yani onlara öncelik vermeniz daha iyi olur. Monitörlerin hepsinde AMD Freesync destegide var.
Hocam özellikleri oldukça iyi ve fiyatı da özelliklerine göre uygun fakat Casper monitör kullanan insan çok duymadığım için emin olamıyorum. Bu monitörü forumlarda soruşturmanızı ve herhangi bir kronik sorunu var mı bakmanızı öneririm. Eğer herhangi sıkıntısı yoksa benim onerdigim monitörlerde bile daha iyi bir deneyim sunar(Rekabetçi oyunlar için diyorum).
Hocam özellikleri oldukça iyi ve fiyatı da özelliklerine göre uygun fakat Casper monitör kullanan insan çok duymadığım için emin olamıyorum. Bu monitörü forumlarda soruşturmanızı ve herhangi bir kronik sorunu var mı bakmanızı öneririm. Eğer herhangi sıkıntısı yoksa benim onerdigim monitörlerde bile daha iyi bir deneyim sunar(rekabetçi oyunlar için diyorum).
Rica ederim. Umarim size sorun cikarmayacak ve ihtiyacinizi karsilayacak monitoru alabilirsiniz.Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.