F fighterjet Zeptopat Katılım 16 Şubat 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar dün elime geçen 240Hz monitörümün ghosting testleri bu şekilde. Sanki ufaktan var gibi, şu an rahatsız etmedi beni ama ileride artma gibi durumlar olur mu? Sizce ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Şubat 2025
Arkadaşlar dün elime geçen 240Hz monitörümün ghosting testleri bu şekilde. Sanki ufaktan var gibi, şu an rahatsız etmedi beni ama ileride artma gibi durumlar olur mu? Sizce ne yapmalıyım?
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 16 Şubat 2025 #2 Hocam o sorun kronik üründe. Ben çözüldü sanmıştım hala devam ediyormuş. Yerinizde olsam iade ederdim.
Hocam o sorun kronik üründe. Ben çözüldü sanmıştım hala devam ediyormuş. Yerinizde olsam iade ederdim.
F fighterjet Zeptopat Katılım 16 Şubat 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et