baldwin2m Femtopat Katılım 25 Mart 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2025 #1 Monitörümde sağ, sol ve üstte blackbar denilen siyahlık var. Bu sorunu nasıl düzeltirim? Monitörümün ekranı küçülmüş gibi duruyor. Ekran kartı: NVIDIA. Monitör: Samsung Odyssey G4 240Hz 25 inch.
Monitörümde sağ, sol ve üstte blackbar denilen siyahlık var. Bu sorunu nasıl düzeltirim? Monitörümün ekranı küçülmüş gibi duruyor. Ekran kartı: NVIDIA. Monitör: Samsung Odyssey G4 240Hz 25 inch.
ahmttunc Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 4.842 Çözümler 4 26 Mart 2025 #2 NVIDIA denetim masası ayarlarından düzelir. Artı 0 Eksi
KS KS baldwin2m Femtopat Katılım 25 Mart 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2025 #3 ahmttunc dedi: NVIDIA denetim masası ayarlarından düzelir. Genişletmek için tıkla... nasil peki yardımcı olur musunuz Artı 0 Eksi
ahmttunc dedi: NVIDIA denetim masası ayarlarından düzelir. Genişletmek için tıkla... nasil peki yardımcı olur musunuz
Akira.exe Hectopat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 2.358 Çözümler 72 26 Mart 2025 #4 NVIDIA Denetim Masası > masaüstü boyutu ve konumu ayarla > ekran ölçeklendirmesi: Tam ekrana ölçeklendiri seçip uygula diyin. Artı 0 Eksi
NVIDIA Denetim Masası > masaüstü boyutu ve konumu ayarla > ekran ölçeklendirmesi: Tam ekrana ölçeklendiri seçip uygula diyin.
KS KS baldwin2m Femtopat Katılım 25 Mart 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2025 #5 Akira.exe dedi: NVIDIA Denetim Masası > masaüstü boyutu ve konumu ayarla > ekran ölçeklendirmesi: Tam ekrana ölçeklendiri seçip uygula diyin. Eki Görüntüle 2454237 Genişletmek için tıkla... düzelmedi Artı 0 Eksi
Akira.exe dedi: NVIDIA Denetim Masası > masaüstü boyutu ve konumu ayarla > ekran ölçeklendirmesi: Tam ekrana ölçeklendiri seçip uygula diyin. Eki Görüntüle 2454237 Genişletmek için tıkla... düzelmedi
Akira.exe Hectopat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 2.358 Çözümler 72 26 Mart 2025 #6 baldwin2m dedi: düzelmedi Genişletmek için tıkla... Sizin sorununuz monitör ayarlarından. Ekranınız 4:3'te veya daha küçük inç modunda kalmış olmalı. Monitör ayarlarını kurcalayın. Artı 0 Eksi
baldwin2m dedi: düzelmedi Genişletmek için tıkla... Sizin sorununuz monitör ayarlarından. Ekranınız 4:3'te veya daha küçük inç modunda kalmış olmalı. Monitör ayarlarını kurcalayın.
KS KS baldwin2m Femtopat Katılım 25 Mart 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2025 #7 Akira.exe dedi: Sizin sorununuz monitör ayarlarından. Ekranınız 4:3'te veya daha küçük inç modunda kalmış olmalı. Monitör ayarlarını kurcalayın. Genişletmek için tıkla... cok fazla bi bosluk yok böyle nasil tarif edeyim ( ) su kadar falan var bosluk parantez icinde gosterdigim kadar Artı 0 Eksi
Akira.exe dedi: Sizin sorununuz monitör ayarlarından. Ekranınız 4:3'te veya daha küçük inç modunda kalmış olmalı. Monitör ayarlarını kurcalayın. Genişletmek için tıkla... cok fazla bi bosluk yok böyle nasil tarif edeyim ( ) su kadar falan var bosluk parantez icinde gosterdigim kadar
Akira.exe Hectopat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 2.358 Çözümler 72 26 Mart 2025 #8 baldwin2m dedi: Cok fazla bir bosluk yok böyle nasıl tarif edeyim ( ) Su kadar falan var bosluk parantez icinde gosterdigim kadar Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atar mısınız ? Buradan anlayamam. 1080p monitör ile 4K monitörde farklı gözükür parantez arası. Artı 0 Eksi
baldwin2m dedi: Cok fazla bir bosluk yok böyle nasıl tarif edeyim ( ) Su kadar falan var bosluk parantez icinde gosterdigim kadar Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atar mısınız ? Buradan anlayamam. 1080p monitör ile 4K monitörde farklı gözükür parantez arası.
KS KS baldwin2m Femtopat Katılım 25 Mart 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2025 #9 Akira.exe dedi: Fotoğraf atar mısınız? Buradan anlayamam. 1080p monitör ile 4K monitörde farklı gözükür parantez arası. Genişletmek için tıkla... Sag sol alt üst her yerde bu kadar var alt tarafta olan biraz daha küçük bunlara göre Artı 0 Eksi
Akira.exe dedi: Fotoğraf atar mısınız? Buradan anlayamam. 1080p monitör ile 4K monitörde farklı gözükür parantez arası. Genişletmek için tıkla... Sag sol alt üst her yerde bu kadar var alt tarafta olan biraz daha küçük bunlara göre
Akira.exe Hectopat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 2.358 Çözümler 72 26 Mart 2025 #10 baldwin2m dedi: Eki Görüntüle 2454248 Sag sol alt üst her yerde bu kadar var alt tarafta olan biraz daha küçük bunlara göre Genişletmek için tıkla... Bu gayet normal her monitörde olan bir durum. Çerçeveleri ince yapıp kalan kısmı erkanın altına gizlemişler. Böylece çerçeveler ince hissettiriyor. Herhangi bir sorun yok. Artı 0 Eksi
baldwin2m dedi: Eki Görüntüle 2454248 Sag sol alt üst her yerde bu kadar var alt tarafta olan biraz daha küçük bunlara göre Genişletmek için tıkla... Bu gayet normal her monitörde olan bir durum. Çerçeveleri ince yapıp kalan kısmı erkanın altına gizlemişler. Böylece çerçeveler ince hissettiriyor. Herhangi bir sorun yok.