Odyssey G5 144 Hz olmuyor

Zagros Kanat

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 13400F - MSI RTX 4070 Ventus 3X - Corsair Vengeance 6000MHZ 32GB - Asus B660-A Gaming Wifi - Samsung 980 Pro 1TB - NZXT H5 Flow - Coolermaster MF120 - Corsair RM750 80+ Gold - Samsung G5 Odyssey 144Hz 32"
Monitör
Samsung Odyssey G5 32 inç Curved
Yakın zamanda Samsung Odyssey G5 32 inç Curved monitör satın aldım 2K 144Hz bir monitör. Daha PC almadığım için laptopuma bağlı ve laptopumda DP girişi olmamasından ötürü HDMI ile kullanıyorum ve HDMI Max 120 vermesi gerekirken 60 Hz Max alabiliyorum. Monitörü ilk aldığımda ayarlarından Hz seçtip tepki süresini düşürdüm vs. fakat şu anda o ayarlara bakmaya çalıştığımda hala 144 Hz görünse de bu fonksiyon kullanılamıyor diyor değiştirmeye çalıştığımda. Normal bir şey mi bilmiyorum fakat laptopu kapattığım zaman ekran yeşile dönüyor ben alttan tuşuyla kapatıyorum. Monitörün ayarlarından özelliklerine baktığımda HDMI ve 60 Hz yazıyor tahminimde 120 Hz desteklemediğinden ötürü DP olmadan 60+ alamıyorum fakat yeşile dönmesi ve ayarlara girememem biraz şüphelendirdi beni garantisi varken göndereyim diyorum normal değilse.

Not: Xbox Series X kullanıyorum orada 120 Hz seçip konsol ayarlaından 120Hz 2K oynuyorum fakat 120Hz olduğundan emin değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
HDMI Kablosu ile 1080P 144HZ Freesync açık şekilde Sorunsuz kullanabiliyorum.

Laptopun HDMI çıkışı 144 Hz desteklemiyordur.

Laptopun HDMI çıkışı 144 Hz desteklemiyordur.

Teşekkürler. Ekranın yeşil olmasıyla ilgili bir bilginiz var mı? Veya ayarlara erişememle ilgili?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…