Odyssey G65b ayarları nasıl olmalı?

Varbee

Hectopat
Merhaba, monitörüm dün geldi birkaç sorum var yardımcı olabilirseniz sevinirim. Mesela oyuna girince parlak, masaüstüne gelince parlaklığı düşüyor gibi ve oyunda Alt Tab yapınca ekran bir gidip geliyor fullscreen olmamasına rağmen. Oyunu ilk açtığımda arada parlamalar oldu. Optimal ayarları var mıdır kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürün yarın elime geçecek fakat incelemelere baktığımda ideal renk ayarlarının standart değil natural-doğal seçeneği daha doğru renk vermekteymiş. Ayrıca Game modda extreme in bir altı olan fastest seçeneği ghosting için en başarılı seçenek olduğu söyleniyor. Bildiğim ayarlar bunlar şimdilik ürün gelince kurcalarım

bende g5 var oyunda parlaklık ayarın fullsa monitörün kendiparlaklığı azsa ondan olabilir onun bir sürü renk seçeneği var ben göz parlaklığı ve yanıt süresini açtım sadece

10 bitte 120 Hz oluyor o konuda bilginiz var mı arkadaşlar?

Gosting görmedim bende o ayarda.

10 bit özelliği yok diye biliyorum o monitorün, yeni satın aldım bende gelmesini bekliyorum test edeceğim.

10 bit özelliği yok diye biliyorum o monitorün, yeni satın aldım bende gelmesini bekliyorum test edeceğim.

10 bit var fakat 240'a çekince Hz'yi 8 bite düşüyor üstelik HDR özelliğini ben mi ayarlayamadım bilmiyorum bir açınca bir kapatınca ekran çok feci sarı oluyor. Yarın teknik ekip beni arayacak ayarlayamazsam iade etmeyi düşünüyorum.

monitorlerin 10 bit standartı 120hz diye biliyorum . iade ettiğim asus aq1a da da öyleydi 120 hzden fazlasında 8 bite düşüyordu . bunda hiç yok sanıyordum 10bit ama sevindim olmasına

Monitorlerin 10 bit standartı 120Hz diye biliyorum. İade ettiğim ASUS AQ1a da da öyleydi 120 Hz'den fazlasında 8 bite düşüyordu. Bunda hiç yok sanıyordum 10bit ama sevindim olmasına.

Değerlendirdiğim diğer monitör buydu. Bunda 10 bit 180 Hz alabiliyoruz sanırsam. Şimdi iade edip bunu alasım gelmedi değil.

Ayarlarınız nasıl tüm ayarlarınızı fotoğraf atar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…