Çözüldü Odyssey G65B monitörden Tab S9 FE tablet şarj edilemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Che Guevara

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
G65B
Samsung Odyssey G65B monitörüm var, port sayım fazla.

Dün tüm gün tablet şarja takılıydı ama akşam bir açtım şarjı 1, sonra yine şarja taktım aynı. Şu anda da duruma aynı Max 1 oluyor sonra duruyor. Tablette sorun yok eminim 3-4 farklı şarj aletiyle denedim. Soldaki USB3 portuna taktım. Tablet Samsung Tab S9 FE.

Kasadan monitördeki mavi USB B portuna kablo çektin mi? Monitör portları o kablo olmadan çalışmıyor bildiğim kadarıyla. Ki çalışsa bile hızlı şarj edeceğini düşünmüyorum.

Kasadan monitördeki mavi USB B portuna kablo çektin mi? Monitör portları o kablo olmadan çalışmıyor bildiğim kadarıyla. Ki çalışsa bile hızlı şarj edeceğini düşünmüyorum.
Öyle bir şey yapmadım da biraz saçma geldi. Sonuçta monitör adaptörü falan takılı güç alıyor zaten

Yani şarj edebilsem bile kasayı açmadan monitörü açıp yapabilmem lazım.

Güç adaptörü içinde de dışında da olsa USB portları için bu kablo gerekiyor diye biliyorum.

Monitör ayarlarından USB hub olarak açtım şarj oluyor şu an. Kabloya gerek kalmadı ama sağ ol bunu hatırlattın.

Hocam monitörden memnun musunuz 2K 240Hz VA panel olandı sanırım bu model bu model ve Gamepower 2K 300Hz bir Node'li var IPS onun arasında kaldım. Bu monitörü kullanmış biri olarak tavsiye eder misiniz genellikle FPS oyunu oynuyorum.

%80 civarı FPS oynayacaksan bana asus tuf vg27aqml1a önerdiler ama ben g65b seçtim. Çoğunluk FPS oynamıyorum ama FPS oyunlarından bana büyük bir sıçrama yaşattı çünkü hayatım boyu 60hz laptop kullandım.

Ayrıca işletim sistemi çok iş görüyor kumandasıyla falan bir şeyler izlemek ,hızlıca ayar yapmak çok iyi. İlk kez monitör kullanıyorum ve o da 27 inç kavisli. Kavisli olduğundan ekranın tamamını görmek daha kolay. Kavisli olması benim için büyük artı. Resident Evil 2 bitirdim yakın zamanda HDR açık oynadım siyahlar,aydınlatmalar falan çok iyi görünüyordu. Ben olsam ASLA Gamepower ürünü almazdım. Bu monitör dışında ROG XG27ACS düşünüyordum çok fazla hatalı ürün varmış vazgeçtim. Sırf Hz yüksek diye gamepower alma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…