Recep Baltaş'ın YouTube videosunda gördüğüm monitör Firmware güncellemesini sorun demesinin ardından sorayım dedim. Mart ayında almıştım. Firmware güncellemesi gelmiş midir? Ya da nereden bulabilirim?
Samsung Monitör için SSS. Samsung Destek ile 'Samsung LC49HG90DMMXUF monitörde USB ile yazılım yükseltmeyi nasıl yapabilirim?' hakkında daha fazla bilgi edinin.
Samsung Monitör için SSS. Samsung Destek ile 'Samsung LC49HG90DMMXUF monitörde USB ile yazılım yükseltmeyi nasıl yapabilirim?' hakkında daha fazla bilgi edinin.
Maalesef denedim ama güncelleyemedim, yepyeni USB bellekle denedim, formatlayıp denedim, dosya ismi İMG idi, BİN yapıp denedim.
Hiçbirisi çare olmadı
%1 olup kendini yeniden başlattı hep.
Hangi dosya sistemiyle formatladınız belleği? Hepsini denemediyseniz kalanları da deneyin. Doğru USB portuna taktığınızdan eminsiniz değil mi? Gerçi yanlışa taksanız hiç ilerlemezdi galiba. Dosya uzantısı IMG olarak kalsın, sizin böyle yapmanız gerek anladığım kadarıyla.
Şu videoda biraz daha farklı yapılıyor galiba, olmazsa bunun gibi yapmayı da deneyebilirsiniz:
@Bora Dere hocam amacım konu hrotlatmak değil, LC32G75Tqsrxuf kodlu samung G7 32'nın yazılımını güncelledim Spotify ve Chrome da TikTok siyah mod da flickering oluyor titreme patlama oluyor yani bu yazlımı nasıl geri alırım? Eski yazlım nasıl yüklerim tekrar? Teşekkürler.
Hocam buldum ve uyguladım sonuç olarak sorun düzeldi m-TG700CCAa-1013.2 ile.