Odyssey G7 Firmware güncellemesi var mı?

Farukk44

Hectopat
Son düzenleyen: Moderatör:
8 Ocak'ta yayınlanan bir FW dosyası var:

Güncelleme rehberi de burada. Çok güzel anlatmışlar, dikkatlice okuyup yapın:

İnanılmaz iyi monitör bu arada :D

8 Ocak'ta yayınlanan bir FW dosyası var:

Güncelleme rehberi de burada. Çok güzel anlatmışlar, dikkatlice okuyup yapın:

İnanılmaz iyi monitör bu arada :D

Sizin gönderdiğiniz monitör mü çok iyi yoksa benim aldığım mı? Bilemedim üstüme mi alınsam diye
Yine de teşekkür ederim 🙂

Başka şehirde çalışıyorum, eve gidince ilk fırsatım güncellemek olacak.

Sizinki hocam, Samsung yapıyor bu işi ya 😅 güncelleyebildiniz mi?

Maalesef denedim ama güncelleyemedim, yepyeni USB bellekle denedim, formatlayıp denedim, dosya ismi İMG idi, BİN yapıp denedim.
Hiçbirisi çare olmadı
%1 olup kendini yeniden başlattı hep.

Son düzenleme:
Hangi dosya sistemiyle formatladınız belleği? Hepsini denemediyseniz kalanları da deneyin. Doğru USB portuna taktığınızdan eminsiniz değil mi? Gerçi yanlışa taksanız hiç ilerlemezdi galiba. Dosya uzantısı IMG olarak kalsın, sizin böyle yapmanız gerek anladığım kadarıyla.

Şu videoda biraz daha farklı yapılıyor galiba, olmazsa bunun gibi yapmayı da deneyebilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Bora Dere hocam amacım konu hrotlatmak değil, LC32G75Tqsrxuf kodlu samung G7 32'nın yazılımını güncelledim Spotify ve Chrome da TikTok siyah mod da flickering oluyor titreme patlama oluyor yani bu yazlımı nasıl geri alırım? Eski yazlım nasıl yüklerim tekrar? Teşekkürler.

Hocam buldum ve uyguladım sonuç olarak sorun düzeldi m-TG700CCAa-1013.2 ile.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı