Odyssey LS49DG912suxuf monitör OLED mi?

Tolgayalcn

Hectopat
Makaleler
2
Monitör
LS49DG912SUXUF
Merhaba. Bugün Amazon'da karşıma böyle bir monitör çıktı ve hemen sipariş ettim. Samsung'un kendi sitesi de dahil araştırdığım tüm web sitelerinde ürünün OLED olduğu yazıyor ancak Samsung'un sitesinde neredeyse iki katı fiyatlandırılmış. Aranızda kullanan var mıdır? Bu boyutta ve OLED panele sahip bir monitörün bu fiyata satılması mümkün müdür? Bir bit yeniği çıkacaksa hiç iade işlemleriyle uğraşmadan iptalini gerçekleştirmek için bu konuyu buraya açıyorum. Belki benden önce satın alan ve değerli yorumunu benimle paylaşacak arkadaşlar vardır. Şimdiden teşekkür ederim.

Ürünün linki:

Ekran az biraz daha yüksek olsaydı bunu alacaktım. 36.5 cm. Doğru mu?
Eğer dış kenarlıkları dahil ediyorsanız evet dogru fakat ekranın sadece goruntu veren kısmı 33.6 cm. Klasik 27 inç monitörün yanyana iki tane koyulmuş hali gibi düşünün. Eski monitörüm de 27 inç boyuta sahipti ve su an o da sistemde takılı bulunuyor, birebir aynılar. Eğer isterseniz kıyas acısından fotograflarını atabılırım.

Eğer dış kenarlıkları dahil ediyorsanız evet dogru fakat ekranın sadece goruntu veren kısmı 33.6 cm. Klasik 27 inç monitörün yanyana iki tane koyulmuş hali gibi düşünün. Eski monitörüm de 27 inç boyuta sahipti ve su an o da sistemde takılı bulunuyor, birebir aynılar. Eğer isterseniz kıyas acısından fotograflarını atabılırım.
Teşekkürler. Beni en az 40 cm ekran yüksekliği keser. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı