itwasgooday Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.339 Çözümler 23 3 Haziran 2023 #21 Erkannn34 dedi: İ de yok onun yanındaki tuş i Genişletmek için tıkla... İngilizce'de aynı harf küçük i ile büyük I.
Erkannn34 dedi: İ de yok onun yanındaki tuş i Genişletmek için tıkla... İngilizce'de aynı harf küçük i ile büyük I.
Erkannn34 Zeptopat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #22 itwasgooday dedi: İngilizce'de aynı harf küçük i ile büyük I. Genişletmek için tıkla... Ever ama ayar etti beni i harfi neyse slaş ilareri iki nokta üst üste bunları yapamıyorum ayar oldum
itwasgooday dedi: İngilizce'de aynı harf küçük i ile büyük I. Genişletmek için tıkla... Ever ama ayar etti beni i harfi neyse slaş ilareri iki nokta üst üste bunları yapamıyorum ayar oldum
itwasgooday Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.339 Çözümler 23 3 Haziran 2023 #23 Erkannn34 dedi: Ever ama ayar etti beni i harfi neyse slaş ilareri iki nokta üst üste bunları yapamıyorum ayar oldum Genişletmek için tıkla... Evet onlar da farklı ne yazık ki. Türkçe klavyeye dönmek isteyebilirsiniz belki.
Erkannn34 dedi: Ever ama ayar etti beni i harfi neyse slaş ilareri iki nokta üst üste bunları yapamıyorum ayar oldum Genişletmek için tıkla... Evet onlar da farklı ne yazık ki. Türkçe klavyeye dönmek isteyebilirsiniz belki.
Erkannn34 Zeptopat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #24 itwasgooday dedi: Evet onlar da farklı ne yazık ki. Türkçe klavyeye dönmek isteyebilirsiniz belki. Genişletmek için tıkla... İleriki zamana bakacağım artık Advocate dedi: “i” vardır “ı” yoktur. Genişletmek için tıkla... Yzni var ama görünürde yok
itwasgooday dedi: Evet onlar da farklı ne yazık ki. Türkçe klavyeye dönmek isteyebilirsiniz belki. Genişletmek için tıkla... İleriki zamana bakacağım artık Advocate dedi: “i” vardır “ı” yoktur. Genişletmek için tıkla... Yzni var ama görünürde yok