Hellw1n Decapat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 393 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2025 #1 Merhaba arkadaşlar, yuzumdeki odemi atmak istiyorum yuz hattimin belirlesmesini istiyorum. Ne yapmam gerekir, puf noktalari nelerdir? Simdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2025
Merhaba arkadaşlar, yuzumdeki odemi atmak istiyorum yuz hattimin belirlesmesini istiyorum. Ne yapmam gerekir, puf noktalari nelerdir? Simdiden teşekkürler.
Rainwax Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 430 Çözümler 1 20 Mayıs 2025 #2 Hellw1n dedi: Merhaba arkadaşlar, yuzumdeki odemi atmak istiyorum yuz hattimin belirlesmesini istiyorum. Ne yapmam gerekir, puf noktalari nelerdir? Simdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bölgesel yağ yakma ve ödem atma diye şeyler yoktur. Diyete girip (kalori açığı vererek) en az 3L su içerseniz zaman içinde daha keskin hatlarınız olacaktır.
Hellw1n dedi: Merhaba arkadaşlar, yuzumdeki odemi atmak istiyorum yuz hattimin belirlesmesini istiyorum. Ne yapmam gerekir, puf noktalari nelerdir? Simdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bölgesel yağ yakma ve ödem atma diye şeyler yoktur. Diyete girip (kalori açığı vererek) en az 3L su içerseniz zaman içinde daha keskin hatlarınız olacaktır.