G gamer_baku Picopat Katılım 18 Ekim 2023 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #1 Ubisoft oyun alamıyorum, ekran hataları paylaşıyorum. Dosya Ekleri Screenshot 2023-11-17 231755.png 78,7 KB · Görüntüleme: 92 Screenshot 2023-11-17 231808.png 93,3 KB · Görüntüleme: 82 Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2023
ImSTICK Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.402 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #2 gamer_baku dedi: Ubisoft oyun alamıyorum, ekran hataları paylaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Banka onaylamıyor başka banka hesabınız varsa onunile deneyin.
gamer_baku dedi: Ubisoft oyun alamıyorum, ekran hataları paylaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Banka onaylamıyor başka banka hesabınız varsa onunile deneyin.
G gamer_baku Picopat Katılım 18 Ekim 2023 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #3 ImSTICK dedi: Banka onaylamıyor başka banka hesabınız varsa onunile deneyin. Genişletmek için tıkla... 2 tane denedim olmuyor. ImSTICK dedi: Banka onaylamıyor başka banka hesabınız varsa onunile deneyin. Genişletmek için tıkla... Kart numara yazan yeri gelmedi hocam sadece bu hata veriyor.
ImSTICK dedi: Banka onaylamıyor başka banka hesabınız varsa onunile deneyin. Genişletmek için tıkla... 2 tane denedim olmuyor. ImSTICK dedi: Banka onaylamıyor başka banka hesabınız varsa onunile deneyin. Genişletmek için tıkla... Kart numara yazan yeri gelmedi hocam sadece bu hata veriyor.
ImSTICK Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.402 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #4 gamer_baku dedi: 2 tane denedim olmuyor. Genişletmek için tıkla... Yurt dışı alışverişine açıkmı kartlar. gamer_baku dedi: 2 tane denedim olmuyor. Kart numara yazan yeri gelmedi hocam sadece bu hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Anladım sistemsel bir hata olabilir tarayıcı kaynaklı olabilir farklı bir tarayıcı ile deneyin olmazsa yarın denemenizi tavsiye ediyorum.
gamer_baku dedi: 2 tane denedim olmuyor. Genişletmek için tıkla... Yurt dışı alışverişine açıkmı kartlar. gamer_baku dedi: 2 tane denedim olmuyor. Kart numara yazan yeri gelmedi hocam sadece bu hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Anladım sistemsel bir hata olabilir tarayıcı kaynaklı olabilir farklı bir tarayıcı ile deneyin olmazsa yarın denemenizi tavsiye ediyorum.
G gamer_baku Picopat Katılım 18 Ekim 2023 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #5 ImSTICK dedi: Yurt dışı alışverişine açıkmı kartlar. Anladım sistemsel bir hata olabilir tarayıcı kaynaklı olabilir farklı bir tarayıcı ile deneyin olmazsa yarın denemenizi tavsiye ediyorum. Genişletmek için tıkla... Denemek için siz bakarmısınız ?
ImSTICK dedi: Yurt dışı alışverişine açıkmı kartlar. Anladım sistemsel bir hata olabilir tarayıcı kaynaklı olabilir farklı bir tarayıcı ile deneyin olmazsa yarın denemenizi tavsiye ediyorum. Genişletmek için tıkla... Denemek için siz bakarmısınız ?
ImSTICK Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.402 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #6 gamer_baku dedi: Denemek için siz bakarmısınız ? Genişletmek için tıkla... Denedimbende sorun yok. payment yönteminizi silip yeniden ödeme sırasında eklemeyi deneyin
gamer_baku dedi: Denemek için siz bakarmısınız ? Genişletmek için tıkla... Denedimbende sorun yok. payment yönteminizi silip yeniden ödeme sırasında eklemeyi deneyin
G gamer_baku Picopat Katılım 18 Ekim 2023 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #7 ImSTICK dedi: Denedimbende sorun yok. payment yönteminizi silip yeniden ödeme sırasında eklemeyi deneyin Genişletmek için tıkla... Anydesk yardımcı olurmusunu lütfen
ImSTICK dedi: Denedimbende sorun yok. payment yönteminizi silip yeniden ödeme sırasında eklemeyi deneyin Genişletmek için tıkla... Anydesk yardımcı olurmusunu lütfen
ImSTICK Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.402 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #8 gamer_baku dedi: Anydesk yardımcı olurmusunu lütfen Genişletmek için tıkla... ? Anlamadım Hocam.
G gamer_baku Picopat Katılım 18 Ekim 2023 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #9 ImSTICK dedi: ? Anlamadım Hocam. Genişletmek için tıkla... Anydesk ile bağlanıb yardim etseniz olurmu.
ImSTICK dedi: ? Anlamadım Hocam. Genişletmek için tıkla... Anydesk ile bağlanıb yardim etseniz olurmu.
ImSTICK Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.402 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #10 gamer_baku dedi: AnyDesk ile bağlanıb yardim etseniz olur mu? Genişletmek için tıkla... Şu anda bilgisayarım kapalı hocam. Profil - >payment bölümünden ödeme yönteminizi silip yeniden ekleyin.
gamer_baku dedi: AnyDesk ile bağlanıb yardim etseniz olur mu? Genişletmek için tıkla... Şu anda bilgisayarım kapalı hocam. Profil - >payment bölümünden ödeme yönteminizi silip yeniden ekleyin.