G gamer_baku Picopat Katılım 18 Ekim 2023 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #11 ImSTICK dedi: Şu anda bilgisayarım kapalı hocam. Profil - >payment bölümünden ödeme yönteminizi silip yeniden ekleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam ben Azerbaycandan alıyorum hesabim tl çevirdim görünüyor ki adresde doğru bilgi vermiyorum ImSTICK dedi: Denedimbende sorun yok. Payment yönteminizi silip yeniden ödeme sırasında eklemeyi deneyin Genişletmek için tıkla... Şu sekilde yazıyorum.. Son düzenleme: 17 Kasım 2023
ImSTICK dedi: Şu anda bilgisayarım kapalı hocam. Profil - >payment bölümünden ödeme yönteminizi silip yeniden ekleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam ben Azerbaycandan alıyorum hesabim tl çevirdim görünüyor ki adresde doğru bilgi vermiyorum ImSTICK dedi: Denedimbende sorun yok. Payment yönteminizi silip yeniden ödeme sırasında eklemeyi deneyin Genişletmek için tıkla... Şu sekilde yazıyorum..
ImSTICK Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.402 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #12 gamer_baku dedi: Hocam ben Azerbaycan'dan alıyorum hesabim TL çevirdim görünüyor ki adresde doğru bilgi vermiyorum. Eki Görüntüle 2019658 Şu sekilde yazıyorum. Genişletmek için tıkla... VPN ile Türkiye'ye bağlanın. Site sizin TL özel fiyattan almanızı istemiyor galiba.
gamer_baku dedi: Hocam ben Azerbaycan'dan alıyorum hesabim TL çevirdim görünüyor ki adresde doğru bilgi vermiyorum. Eki Görüntüle 2019658 Şu sekilde yazıyorum. Genişletmek için tıkla... VPN ile Türkiye'ye bağlanın. Site sizin TL özel fiyattan almanızı istemiyor galiba.