trenbolonaysel Centipat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #1 Daha önce hiç böyle bir hata almamıştım. Steam'den çok oyun aldım ama bu sefer neden böyle bir hata verdi. Bilen var mıdır?(hep aynı kartı kullandım) Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2025
Daha önce hiç böyle bir hata almamıştım. Steam'den çok oyun aldım ama bu sefer neden böyle bir hata verdi. Bilen var mıdır?(hep aynı kartı kullandım)
H hr.Z Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 579 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lise öğrencisi 24 Ocak 2025 #2 trenbolonaysel dedi: Daha önce hiç böyle bir hata almamıştım. Steam'den çok oyun aldım ama bu sefer neden böyle bir hata verdi. Bilen var mıdır?(hep aynı kartı kullandım) Eki Görüntüle 2406367 Genişletmek için tıkla... Kartınız internet alışverişine kapalı olabilir.
trenbolonaysel dedi: Daha önce hiç böyle bir hata almamıştım. Steam'den çok oyun aldım ama bu sefer neden böyle bir hata verdi. Bilen var mıdır?(hep aynı kartı kullandım) Eki Görüntüle 2406367 Genişletmek için tıkla... Kartınız internet alışverişine kapalı olabilir.
yagizdutdut Decapat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 375 Çözümler 8 24 Ocak 2025 #3 Kartınız internet alışverişlerine kapalı olabilir bir kontrol edin, bu hata genelde o yüzden verilir.
Kartınız internet alışverişlerine kapalı olabilir bir kontrol edin, bu hata genelde o yüzden verilir.
DumpcesTR Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1.220 Çözümler 2 24 Ocak 2025 #4 En temiz yolu İtemsatış'dan vb. 10 dolarlık ve 5 dolarlık cüzdan kodu alın.
Ayturan Decipat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 4.301 Çözümler 33 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #5 Kart bilgilerin kayıtlıysa sil tekrar al. Bu seferde işleminiz devam ediyor hatası alırsan hesap detayları satın alma geçmişi ilgili bölümden devam eden işlemi iptal edip tekrar satın almayı dene. Büyük ihtimalle düzelir.
Kart bilgilerin kayıtlıysa sil tekrar al. Bu seferde işleminiz devam ediyor hatası alırsan hesap detayları satın alma geçmişi ilgili bölümden devam eden işlemi iptal edip tekrar satın almayı dene. Büyük ihtimalle düzelir.
MajeurDeLa Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 891 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #6 trenbolonaysel dedi: Daha önce hiç böyle bir hata almamıştım. Steam'den çok oyun aldım ama bu sefer neden böyle bir hata verdi. Bilen var mıdır?(hep aynı kartı kullandım) Eki Görüntüle 2406367 Genişletmek için tıkla... Hocam birçok sebep olabilir Banka'nın destek hattını arayıp durumu bildirin.
trenbolonaysel dedi: Daha önce hiç böyle bir hata almamıştım. Steam'den çok oyun aldım ama bu sefer neden böyle bir hata verdi. Bilen var mıdır?(hep aynı kartı kullandım) Eki Görüntüle 2406367 Genişletmek için tıkla... Hocam birçok sebep olabilir Banka'nın destek hattını arayıp durumu bildirin.
rulinAwir Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 90 24 Ocak 2025 #7 trenbolonaysel dedi: Daha önce hiç böyle bir hata almamıştım. Steam'den çok oyun aldım ama bu sefer neden böyle bir hata verdi. Bilen var mıdır?(hep aynı kartı kullandım) Eki Görüntüle 2406367 Genişletmek için tıkla... Hocam bende yeteri kadar para olmadığında genellikle veriyordu bu hatayı.
trenbolonaysel dedi: Daha önce hiç böyle bir hata almamıştım. Steam'den çok oyun aldım ama bu sefer neden böyle bir hata verdi. Bilen var mıdır?(hep aynı kartı kullandım) Eki Görüntüle 2406367 Genişletmek için tıkla... Hocam bende yeteri kadar para olmadığında genellikle veriyordu bu hatayı.
trenbolonaysel Centipat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #8 rulinAwir dedi: Hocam bende yeteri kadar para olmadığında genellikle veriyordu bu hatayı. Genişletmek için tıkla... Yeteri kadar para var,internet alış verişlerine açık Kart bilgilerini sildim bidaha girdim ama düzelmiyor
rulinAwir dedi: Hocam bende yeteri kadar para olmadığında genellikle veriyordu bu hatayı. Genişletmek için tıkla... Yeteri kadar para var,internet alış verişlerine açık Kart bilgilerini sildim bidaha girdim ama düzelmiyor
theorder21 Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 477 Çözümler 3 24 Ocak 2025 #9 Kartinda yeterli para olmayabilir. Bir de komisyonu falan da hesaba katiyorsun degil mi?
yagizdutdut Decapat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 375 Çözümler 8 24 Ocak 2025 #10 trenbolonaysel dedi: Yeteri kadar para var, internet alış verişlerine açık. Kart bilgilerini sildim bir daha girdim ama düzelmiyor. Genişletmek için tıkla... Komisyon ücreti vs de var belki ondan dolayı olabilir, kullanabileceğin alternatif bir kart varsa onu deneyebilirsin.
trenbolonaysel dedi: Yeteri kadar para var, internet alış verişlerine açık. Kart bilgilerini sildim bir daha girdim ama düzelmiyor. Genişletmek için tıkla... Komisyon ücreti vs de var belki ondan dolayı olabilir, kullanabileceğin alternatif bir kart varsa onu deneyebilirsin.