Çözüldü Ödeme nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SosyaLlama

Decapat
Bugün Ubisoft Store'dan Rainbow Six: Siege: Operator Edition alacaktım. Ödeme yerinde nereye bilgi giriceğimi bulamadım. "Credit Card VIA Xsolla" diyor. Devam'a bassam nereden para kesecek?

Çözüm
Bugün Ubisoft Store'dan Rainbow Six: Siege: Operator Edition alacaktım. Ödeme yerinde nereye bilgi giriceğimi bulamadım. "credit Card VIA Xsolla" diyor. Devam'a bassam nereden para kesecek?

Merhaba, ona bastığınız zaman kredi kartı ile ödeme yapma ekranı açılacak, açılan ekranda kredi kartı numaranızı, son kullanım tarihi ve güvenlik kodunu girerek işlemi tamamlayabilirsiniz. Xsolla bir ödeme altyapısıdır ki daha önce roblox- GTA 5 sitesi üzerinde ve daha birçok sitede kullandığımı hatırlıyorum.
Bugün Ubisoft Store'dan Rainbow Six: Siege: Operator Edition alacaktım. Ödeme yerinde nereye bilgi giriceğimi bulamadım. "credit Card VIA Xsolla" diyor. Devam'a bassam nereden para kesecek?

Merhaba, ona bastığınız zaman kredi kartı ile ödeme yapma ekranı açılacak, açılan ekranda kredi kartı numaranızı, son kullanım tarihi ve güvenlik kodunu girerek işlemi tamamlayabilirsiniz. Xsolla bir ödeme altyapısıdır ki daha önce roblox- GTA 5 sitesi üzerinde ve daha birçok sitede kullandığımı hatırlıyorum.

Çözüm
Daha evvelden alışveriş yapıp kartınızı kayıt etmediyseniz devam deyin sonradan önünüze ödeme sayfası gelmesi gerekiyor.

Çok teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı