haybq Centipat Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #1 Steam'de uzun süredir alışveriş yaptığım kartım kayıtlı kartlardan çıkmış ve tekrar eklemeye çalıştığımda resimdeki hatayı veriyor. Nasıl düzeltirim? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-02-05 183447.png 44,9 KB · Görüntüleme: 32
Steam'de uzun süredir alışveriş yaptığım kartım kayıtlı kartlardan çıkmış ve tekrar eklemeye çalıştığımda resimdeki hatayı veriyor. Nasıl düzeltirim?
esfurkan26 Megapat Katılım 9 Haziran 2017 Mesajlar 970 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #2 haybq dedi: Steam'de uzun süredir alışveriş yaptığım kartım kayıtlı kartlardan çıkmış ve tekrar eklemeye çalıştığımda resimdeki hatayı veriyor. Nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... Resim gözükmüyor hocam.
haybq dedi: Steam'de uzun süredir alışveriş yaptığım kartım kayıtlı kartlardan çıkmış ve tekrar eklemeye çalıştığımda resimdeki hatayı veriyor. Nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... Resim gözükmüyor hocam.
haybq Centipat Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #3 esfurkan26 dedi: Resim gözükmüyor hocam. Genişletmek için tıkla... Düzelttim kusura bakmayın.
esfurkan26 Megapat Katılım 9 Haziran 2017 Mesajlar 970 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #4 haybq dedi: Düzelttim kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Ne zamandır bu hata var hocam.
haybq Centipat Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #5 esfurkan26 dedi: Ne zamandır bu hata var hocam. Genişletmek için tıkla... Dün kartım kayıtlıydı yeni oyun aldım bugün oldu.
esfurkan26 dedi: Ne zamandır bu hata var hocam. Genişletmek için tıkla... Dün kartım kayıtlıydı yeni oyun aldım bugün oldu.
esfurkan26 Megapat Katılım 9 Haziran 2017 Mesajlar 970 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #6 haybq dedi: Dün kartım kayıtlıydı yeni oyun aldım bugün oldu. Genişletmek için tıkla... Tüm alışveriş ayarlarınız açık değil mi hocam veya kartınıza banka tarafından bloke konmuş olabilir bankanız ile görüştünüz mü?
haybq dedi: Dün kartım kayıtlıydı yeni oyun aldım bugün oldu. Genişletmek için tıkla... Tüm alışveriş ayarlarınız açık değil mi hocam veya kartınıza banka tarafından bloke konmuş olabilir bankanız ile görüştünüz mü?