Disney+ Ödeme yapılamıyor

Makaleler
1
1751371113522.png

Abartısız 2 saattir şu hata ile uğraşıyorum, farklı farklı çözümlere baktım, farklı kartlarla ödeme yapmayı denedim, telefondan da denedim, bilgisayardan da denedim, VPN açarak da denedim, açmayarak da denedim. Bir türlü şunu aşamadım, problemin ne olduğunu da bilmiyorum bu saçma sapan hata ile karşı karşıyayım, artık Disney'in Türkiye'de yasaklandığını falan düşünmeye başlayacağım.

Hayır, mastercard ile ödeme yapmaya çalışıyorum.
Bakiye veya kart numaralarında bir problem yoksa eğer online ödeme kısıtlamasına bakabilir misiniz? Çünkü geçen ay abone oldum ancak bir problem yaşamadım.

Bakiye veya kart numaralarında bir problem yoksa eğer online ödeme kısıtlamasına bakabilir misiniz? Çünkü geçen ay abone oldum ancak bir problem yaşamadım.
Tekrar kontrol ettim ancak herhangi bir kısıtlama yok hatta her zaman ödediğim Papara kartı bile kabul etmiyor, birkaç ay öncesinde iptal ettirene kadar hep rahatça işlem yapabiliyordum ancak şu anda hiçbir şekilde kabul etmiyor.

Yani kartınızda vs bir problem yok ise bankanız ile görüşmeniz daha sağlıklı olacaktır. Çünkü şimdiye kadar çoktan abonelik açmış olmanız gerekiyordu yaptığınız işlemler ile. Ek olarak yeni bir hesaptan denediniz mi yoksa eski üyeliğinizi devam mı ettirmek istiyorsunuz?

Yani kartınızda vs bir problem yok ise bankanız ile görüşmeniz daha sağlıklı olacaktır. Çünkü şimdiye kadar çoktan abonelik açmış olmanız gerekiyordu yaptığınız işlemler ile. Ek olarak yeni bir hesaptan denediniz mi yoksa eski üyeliğinizi devam mı ettirmek istiyorsunuz?
Eski hesabımın üyeliğini devam ettirmeye çalışıyorum, yarıda bıraktığım diziler vardı onları kaldığım yerden izlemek istiyorum ve Disney harici her yerde rahatça alışveriş yapabiliyorum bundan dolayı banka ile görüşmenin de bir fayda sağlayacağını düşünmüyorum.

Eski hesabımın üyeliğini devam ettirmeye çalışıyorum, yarıda bıraktığım diziler vardı onları kaldığım yerden izlemek istiyorum ve Disney harici her yerde rahatça alışveriş yapabiliyorum bundan dolayı banka ile görüşmenin de bir fayda sağlayacağını düşünmüyorum.
Eski kayıtlı olan kartınız ile şimdiki bir mi? Eski kartınızdan ödeme almış olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı