Ödeme yöntemindeki hesap nasıl değiştirilir?

İşletim sistemi
Android

Mustafa kelindir

Yoctopat
Daha fazla  
Clash Royale'de ödeme yapacağım ama paranın olduğu mail hesabı ile oyunda ödeme yap dediği hesap farklı ve değiştiremiyorum. Nasıl değiştirebilirim? Market yenilenmeden halletmem lazim.
Aşağıdaki mail değişmeli. Para bu mailde değil. Nasıl değişebilirim?

IMG_20250414_213240.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam içinde para olmayan hesaptan çıkış yapın ve cihazınızda sadece içinde para olan hesap dursun bu sayede direkt olarak o hesaptan parayı çekecektir. Sonrasında ise çıkış yaptığınız hesaba isterseniz geri girebilirsiniz.

Clash Royale'de ödeme yapacağım ama paranın olduğu mail hesabı ile oyunda ödeme yap dediği hesap farklı ve değiştiremiyorum. Nasıl değiştirebilirim? Market yenilenmeden halletmem lazim.
Aşağıdaki mail değişmeli. Para bu mailde değil. Nasıl değişebilirim?

Eki Görüntüle 2470003

Ayarlar>ek ayarlar>hesap ve senkronizasyon>google>paranın olmadığı hesabı silin>ödemenizi yapın>hesabınıza tekrar giriş yapın (gerekliyse)

Hocam içinde para olmayan hesaptan çıkış yapın ve cihazınızda sadece içinde para olan hesap dursun bu sayede direkt olarak o hesaptan parayı çekecektir. Sonrasında ise çıkış yaptığınız hesaba isterseniz geri girebilirsiniz.
Onu düşündüm ama çıkış yap derken bu hesaba ait kişiler vs silinecek dedi o yüzden çekindim
Screenshot_20250414-214841.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı