AtakanBayar
Picopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Kasa: Zalman N5 MF (SE) ATX
İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F
Anakart: ASUS PRIME B650M-R
RAM: Crucial 32GB (2x16GB) Pro DDR5 5600MHz CL46
Ekran Kartı: GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti WINDFORCE OC 8GB GDDR6
Depolama: Crucial 1TB P3+ NVMe M.2 SSD
Monitör: LG Ultragear LG 27" 27GN65R-B 1Ms
•
Klavye: Razer Ornata V3
Mouse: Razer Cobra 8500
Kulaklık: Polosmart PGS103
Soundbar: Polosmart PGS403
Merhaba arkadaşlar. YouTube kanalım var kanal üzerinden gelir elde ediyorum. Vergi istisnasından yararlanmak için istisna belgesi almak istiyordum yalnız otomatik olarak BAĞ-KUR başlatılması saçmalığından dolayı yararlanamadım. Sigortam var ama kalıcı bir işte çalışmıyorum, o yüzden riske girmek istemedim. Annem aktif olarak bir işte çalıştığı için istisna belgesini annem üzerine çıkarttım. AdSense hesabım ise kendi üzerime, kimlik onayı vs. hepsi kendi üzerime yapıldı. Banka hesabı annemin üzerine olacağı için biraz şüphe oluştu bende. YouTube destek ekibi AdSense ödemelerinde banka hesabının farklı bir kişiye ait olabileceğini söylediler. Ben vergilendirme aşamasında sorun olur mu diye vergi dairesini de aradım. Vergi dairesindeki personel bu işi siz yapıyorsanız sizin istisna belgesi çıkartmanız gerek tarzında bir söyledi, aksi takdirde bu işi sizin yaptığınız tespit edilirse adınıza geriye dönük vergi tahakkuk eder vs. Filan dedi. Ben de kanalın benim üzerime olup olmadığı nasıl tespit edilecek diye bir soru yönelttim. Yapay zekayla, araştırmayla vs. Sizin yönettiğiniz anlaşılıyor tarzında bir şey dedi. Sizce bir sorun olur mu?