Steam Ödemeyi kabul etmiyor

Leviathn

Decapat
Daha fazla  
Değerli arkadaşlar iyi günler, Steam yaz indirimlerini göz gezdirirken Far Cry 4 dikkatimi çekti ve almak istedim şu an güncel kurla fiyatı 118 TL civarına tekabül ediyor, bende ininal kartıma 123 TL para yükledim ve almak isteyince yetersiz param olduğunu söyledi 2 kere denedim bir daha da denemek istemedim kart bloke olur diye sebebi nedir sizce ve bu Steam doları kaçla çarpıp bir fiyat biçiyor oyunlara anlamış değilim. (bugün dolar kuruna baktığımda en son saat 12'de yenilenmiş ve 32,87 olarak gösteriyor ben para yüklerken garanti olsun diye 33'le çarpıp aldım) indirim akşam 7'de sona eriyor Bilgisi olanlar yazarsa memnun olacağım yoksa tekrar para yüklemek zorunda kalacağım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240711_150922_ininal.jpg
    Screenshot_20240711_150922_ininal.jpg
    56,2 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleyen: Moderatör:
Kura nereden baktin? Her bankanin kuru farklidir. Makasi farklidir.
Biri 33'e satar, digeri 34-35. Biraz daha yüklemelisin..

Değerli arkadaşlar iyi günler, Steam yaz indirimlerini göz gezdirirken Far Cry 4 dikkatimi çekti ve almak istedim şu an güncel kurla fiyatı 118 TL civarına tekabül ediyor, bende ininal kartıma 123 TL para yükledim ve almak isteyince yetersiz param olduğunu söyledi 2 kere denedim bir daha da denemek istemedim kart bloke olur diye sebebi nedir sizce ve bu Steam doları kaçla çarpıp bir fiyat biçiyor oyunlara anlamış değilim. (bugün dolar kuruna baktığımda en son saat 12'de yenilenmiş ve 32,87 olarak gösteriyor ben para yüklerken garanti olsun diye 33'le çarpıp aldım) indirim akşam 7'de sona eriyor bilgisi olanlar yazarsa memnun olacağım yoksa tekrar para yüklemek zorunda kalacağım.

Belki internet alışverişlerine kapalıdır kartınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı