Ödepin.com sitesi güvenilir mi?

Ödepin sitesinden Valorant X seti garantili hesap almayı düşünüyorum, çoklu oyunculu vs çıkma ihtimali var mı?

Kesinlikle tavsiye etmem biri bir sekilde hesabını caldiriyor sonra bu gibi sitelerde bunları satıyor tedarikciden aldım diyerek empati kur hocam genelde hile açan adamlar alır bu tür hesapları.

İlk mail verilmediği sürece veya e-posta doğrulaması olmadığı sürece sıkıntılı hesap alınımları herhangi bir site olsun ister bilindik ister bilinmeyen random bir site.

İlk mail verilmediği sürece veya e-posta doğrulaması olmadığı sürece sıkıntılı hesap alınımları herhangi bir site olsun ister bilindik ister bilinmeyen random bir site.
Hocam tüm youtuberlar nasıl reklam kabul ediyor ya

Ödepin sitesinden Valorant X seti garantili hesap almayı düşünüyorum, çoklu oyunculu vs çıkma ihtimali var mı?
ben arkadaşlarla eğlenmek için alıyordum şuanki fiyatları bilmiyorum ama mesela +30 skinli bronz hesap alıyoduk tanesi 2-10 tl arası oluyodu 1 gün götürüyodu eğlenmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…