herchell Hectopat Katılım 12 Ekim 2019 Mesajlar 246 Çözümler 1 21 Ekim 2023 #1 Sayfa ödevini hosta yükleyip linki hocaya göndermem gerek. Bu host işini nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ekim 2023
EnverAhmet Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 325 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #2 Google Drive?
S SymesLORD Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 559 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600x 4.6ghz Asus Rtx 3060 dual o.c 16gb ram Deep cooler 240mm sıvı soğutma Fsp 750w psu Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ekim 2023 #3 herchell dedi: Sayfa ödevini hosta yükleyip linki hocaya göndermem gerek. Bu host işini nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Dosya T.C. önerebilirim uzun süredir kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım.
herchell dedi: Sayfa ödevini hosta yükleyip linki hocaya göndermem gerek. Bu host işini nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Dosya T.C. önerebilirim uzun süredir kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım.
9mmbeats911 Centipat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 61 Çözümler 1 21 Ekim 2023 #4 WeTransfer kullanabilirsin, 2GB'a kadar oluyor. Güvenilirdir, ben de kullanıyorum öneririm.
southwest Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 3.035 Çözümler 22 21 Ekim 2023 #5 Mediafire, Mega.
herchell Hectopat Katılım 12 Ekim 2019 Mesajlar 246 Çözümler 1 21 Ekim 2023 #6 Tamamdır konu çözüldü.
İbrahim Arıkan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2016 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 33 21 Ekim 2023 #7 herchell dedi: Sayfa ödevini hosta yükleyip linki hocaya göndermem gerek. Bu host işini nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Domain ve hosting lazımsa ödev için kendi hostingimi kısa süre için paylaşabilirim. Domain de ayarlarız free bitane.
herchell dedi: Sayfa ödevini hosta yükleyip linki hocaya göndermem gerek. Bu host işini nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Domain ve hosting lazımsa ödev için kendi hostingimi kısa süre için paylaşabilirim. Domain de ayarlarız free bitane.
herchell Hectopat Katılım 12 Ekim 2019 Mesajlar 246 Çözümler 1 21 Ekim 2023 #8 İbrahim Arıkan dedi: Domain ve hosting lazımsa ödev için kendi hostingimi kısa süre için paylaşabilirim. Domain de ayarlarız free bitane. Genişletmek için tıkla... sadece host lazımdı arkadaşlar drive,mega,mediafire önerdiler EnverAhmet dedi: Google Drive? Genişletmek için tıkla... hocam drive'da nasıl yapacağım
İbrahim Arıkan dedi: Domain ve hosting lazımsa ödev için kendi hostingimi kısa süre için paylaşabilirim. Domain de ayarlarız free bitane. Genişletmek için tıkla... sadece host lazımdı arkadaşlar drive,mega,mediafire önerdiler EnverAhmet dedi: Google Drive? Genişletmek için tıkla... hocam drive'da nasıl yapacağım
İbrahim Arıkan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2016 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 33 21 Ekim 2023 #9 herchell dedi: sadece host lazımdı arkadaşlar drive,mega,mediafire önerdiler hocam drive'da nasıl yapacağım Genişletmek için tıkla... Bu durumda size host değil cloud servisi lazım oluyor. Host farklı şey çünkü.
herchell dedi: sadece host lazımdı arkadaşlar drive,mega,mediafire önerdiler hocam drive'da nasıl yapacağım Genişletmek için tıkla... Bu durumda size host değil cloud servisi lazım oluyor. Host farklı şey çünkü.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 21 Ekim 2023 #10 Github Pages kullanabilirsin. herchell dedi: Sadece host lazımdı arkadaşlar Drive, mega, MediaFire önerdiler. Genişletmek için tıkla... Acele konuya gelecek cevaptan farklı bir şey beklemeyin. Bu mesajı görene kadar ben de bulut depolama hizmeti sandım.
Github Pages kullanabilirsin. herchell dedi: Sadece host lazımdı arkadaşlar Drive, mega, MediaFire önerdiler. Genişletmek için tıkla... Acele konuya gelecek cevaptan farklı bir şey beklemeyin. Bu mesajı görene kadar ben de bulut depolama hizmeti sandım.