Marloxe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.966 Çözümler 7 12 Ocak 2018 #11 furkanberk06 dedi: Ödevini vermişsin sanırım. Daha önce gelemediğim için üzüldüm. Genişletmek için tıkla... Düşünmen yeter. Yaptığım site ile 95 aldım sorun yok
furkanberk06 dedi: Ödevini vermişsin sanırım. Daha önce gelemediğim için üzüldüm. Genişletmek için tıkla... Düşünmen yeter. Yaptığım site ile 95 aldım sorun yok
Daniel Atlas Kilopat Katılım 21 Ocak 2015 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2018 #12 furkanberk06 dedi: Hazır kod alman senin zararına olacaktır. Ben de her kodu hazır aldım hiçbir kodu kendim yazmadım ufak tefek eklemeler dışında. Sınavda öyle olmuyor ama her şeyi kendin yazıyorsun. Kişisel gelişim açısından kodları hazır al ama hepsini alma. Genişletmek için tıkla... Lisedeyken ben sadece yazmaya üşendiğimden hazır kod alıyordum performans için, Sınavlarda da USB'ye gizleyip kodları öyle yapıyordum.
furkanberk06 dedi: Hazır kod alman senin zararına olacaktır. Ben de her kodu hazır aldım hiçbir kodu kendim yazmadım ufak tefek eklemeler dışında. Sınavda öyle olmuyor ama her şeyi kendin yazıyorsun. Kişisel gelişim açısından kodları hazır al ama hepsini alma. Genişletmek için tıkla... Lisedeyken ben sadece yazmaya üşendiğimden hazır kod alıyordum performans için, Sınavlarda da USB'ye gizleyip kodları öyle yapıyordum.
xAwesome Hectopat Katılım 27 Ocak 2018 Mesajlar 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2018 #13 Notepad++ Kullanman iyi olur.
A Anarion Hectopat Katılım 14 Ocak 2017 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2018 #14 Siteni geliştirmek için temel olması adına bootsrap css kullanabilirsin istersen. Üzerine istediğin gibi geliştirme yapabilirsin.
Siteni geliştirmek için temel olması adına bootsrap css kullanabilirsin istersen. Üzerine istediğin gibi geliştirme yapabilirsin.