Ödev için yapay zeka tavsiyesi

Extolss

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi, ve bu sitenin yardımcı olacağını düşündüğüm için geldim. Felsefe, matematik, edebiyat vb. dersler, lise seviyesi diyebiliriz yani. Bu derslerde hocalar ödevler veriyor, bazı ödevler zorlu oluyor, özellikle matematikte anlamadıgım sorular ve bunların video çözümü vb. olmuyor, biraz sıkıntı yaşıyorum dediğim gibi. Neyse, bana önereceğiniz güzel, zeki, her ders fark etmeksizin iyi sonuç veren yapay zeka sizce hangisi öneri var mı?

GPT, Copilot, Gemini... Hepsi benzer bir veri tabanını kullanıyor zaten, seç dilediğini.

Matematik konusunda yakın zamanda benim de ihtiyacım olabilir. Linear - türev - integral konusunda hem eğitim hem de konu anlatımı için YouTube mu kullanmak daha mantıklı olur?

Tarih ve siyasi tarih - dinler tarihi konusunda ben Gemini ve ChatGPT (yalaka) ile anlatımlarından memnun kaldım. Özellikle karşılaştırmalı listeleri başarılı. Bu konuları genelde uyku öncesi sorduğum için diğer GPT'leri telefondan bakmak aklıma gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…