zaynıl Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 677 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2021 #1 Merhaba telefonda ödevlerimi ve programımı yazacağım bir uygulama arıyorum. Yardım edenlere teşekkür ederim.
Merhaba telefonda ödevlerimi ve programımı yazacağım bir uygulama arıyorum. Yardım edenlere teşekkür ederim.
ny4rlk0 Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 1.483 Çözümler 22 Yer AraAra Island 2 Aralık 2021 #2 Google Dokümanlar.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.761 Makaleler 63 Çözümler 478 2 Aralık 2021 #3 Google Keep.
metin2oynuyorum Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.510 Makaleler 3 Çözümler 5 2 Aralık 2021 #4 Defter, hani var ya kağıtlar var içince ağaçtan yapılıyor hatta.
R russian.pancake Centipat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 498 2 Aralık 2021 #5 metin2oynuyorum dedi: Defter, hani var ya kağıtlar var içince ağaçtan yapılıyor hatta. Genişletmek için tıkla... Canı uygulamaya yazmak istemiştir, olabilir.
metin2oynuyorum dedi: Defter, hani var ya kağıtlar var içince ağaçtan yapılıyor hatta. Genişletmek için tıkla... Canı uygulamaya yazmak istemiştir, olabilir.
3 372608 Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.094 Çözümler 1 2 Aralık 2021 #6 Excel, LibreOffice calcspreadsheet.
Guthwine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.532 Makaleler 11 Çözümler 14 Yer Malatya 2 Aralık 2021 #7 Notion. Kullanmasını bilirsen hayatın bu uygulama üzerinde geçiyor. Birkaç video izle ve kendi düzenini oturtmaya çalış. Aşağıda sadece ders çalışma çizelgemin bir örneği var. Ve bunun gibi daha tonlarca liste kullanıyorum Notion'da. Gerisini sen düşün. Sürprizbozan Aralık Ayı A new tool for teams & individuals that blends everyday work apps into one. midi-grass-968.notion.site metin2oynuyorum dedi: Defter, hani var ya kağıtlar var içince ağaçtan yapılıyor hatta. Genişletmek için tıkla... Defterler artık eskisi kadar kullanışlı değil. Yeniliklere ayak uydurmak lazım.
Notion. Kullanmasını bilirsen hayatın bu uygulama üzerinde geçiyor. Birkaç video izle ve kendi düzenini oturtmaya çalış. Aşağıda sadece ders çalışma çizelgemin bir örneği var. Ve bunun gibi daha tonlarca liste kullanıyorum Notion'da. Gerisini sen düşün. Sürprizbozan Aralık Ayı A new tool for teams & individuals that blends everyday work apps into one. midi-grass-968.notion.site metin2oynuyorum dedi: Defter, hani var ya kağıtlar var içince ağaçtan yapılıyor hatta. Genişletmek için tıkla... Defterler artık eskisi kadar kullanışlı değil. Yeniliklere ayak uydurmak lazım.