FsneSuyu Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 1.141 Çözümler 2 Yer EVREN 7 Nisan 2021 #101 372608 dedi: Hogwarts yapardım. Genişletmek için tıkla... Zor iş. Binası cidden güzel çünkü.
3 372608 Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.094 Çözümler 1 7 Nisan 2021 #102 FsneSuyu dedi: Zor iş. Binası cidden güzel çünkü. Genişletmek için tıkla... Bir ara yapmıştım. Şimdi de Survival'de yapmaya çalışıyorum.
FsneSuyu dedi: Zor iş. Binası cidden güzel çünkü. Genişletmek için tıkla... Bir ara yapmıştım. Şimdi de Survival'de yapmaya çalışıyorum.
FsneSuyu Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 1.141 Çözümler 2 Yer EVREN 7 Nisan 2021 #103 372608 dedi: Bir ara yapmıştım. Şimdi de Survival'de yapmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Survivalde bilmiyorum ama yaratıcı modda bile zorken. Sersemlet!
372608 dedi: Bir ara yapmıştım. Şimdi de Survival'de yapmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Survivalde bilmiyorum ama yaratıcı modda bile zorken. Sersemlet!
hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #104 Zaqu dedi: Harika bir ödev, keşke bize de böyle ödevler verseler. Genişletmek için tıkla... Keşke bana da verseler ama bizim Teknoloji Tasarım hocamız o derste de Görsel Sanatlar işliyor .
Zaqu dedi: Harika bir ödev, keşke bize de böyle ödevler verseler. Genişletmek için tıkla... Keşke bana da verseler ama bizim Teknoloji Tasarım hocamız o derste de Görsel Sanatlar işliyor .
3 372608 Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.094 Çözümler 1 7 Nisan 2021 #105 FsneSuyu dedi: Survival'de bilmiyorum ama yaratıcı modda bile zorken. Sersemlet! Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim yani olursa olur.
FsneSuyu dedi: Survival'de bilmiyorum ama yaratıcı modda bile zorken. Sersemlet! Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim yani olursa olur.
L Lolmaster01 Femtopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #107 Sana özeniyorum desem inanır mısın?
4 404631 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.100 Makaleler 1 Çözümler 30 7 Nisan 2021 #108 Seyhan tezcan dedi: Teknoloji tasarım diyor sence kaçıncı sınıf olabilir ve büyük ihtimal mod olmaz Save'leri hocaya verirsin o PC de bakar. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal fotoğraf atacağız ama ben server açıp OpenGL 3.2 destekli herkese canlı göstermeyi umuyorum. psdkgo dedi: Otomatik build yapma modları var hocam onlarla yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kendi emeğim? Ayrıca size server açacağım Premium gerekli olacak ama.
Seyhan tezcan dedi: Teknoloji tasarım diyor sence kaçıncı sınıf olabilir ve büyük ihtimal mod olmaz Save'leri hocaya verirsin o PC de bakar. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal fotoğraf atacağız ama ben server açıp OpenGL 3.2 destekli herkese canlı göstermeyi umuyorum. psdkgo dedi: Otomatik build yapma modları var hocam onlarla yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kendi emeğim? Ayrıca size server açacağım Premium gerekli olacak ama.
FsneSuyu Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 1.141 Çözümler 2 Yer EVREN 7 Nisan 2021 #109 Education sürüm de olabilir.
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.561 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #110 Seyhan tezcan dedi: Teknoloji tasarım diyor sence kaçıncı sınıf olabilir ve büyük ihtimal mod olmaz Save'leri hocaya verirsin o PC de bakar. Genişletmek için tıkla... Komut bloğu kodları kullanabilir.
Seyhan tezcan dedi: Teknoloji tasarım diyor sence kaçıncı sınıf olabilir ve büyük ihtimal mod olmaz Save'leri hocaya verirsin o PC de bakar. Genişletmek için tıkla... Komut bloğu kodları kullanabilir.