Öfke nasıl dindirilir?

insanozor

Centipat
Yer
Ankara
Merhaba iyi sosyaller, dün arkadaş ortamında bir kişi benimle yerli yersiz dalga geçti ve ben o sırada çok yorgundum cevap bile veremedim. Şu an bu olay aklıma geldikçe çok sinirleniyorum. Onu görmemezliğe gelmeye çalışmak bana uymuyor, onun bana yaptığını benim ona yapmayı düşünüyorum ama çok doğru bir davranış değil. Nasıl kendimi yatıştırırım yardımcı olur musunuz? Ayrıca dengesiz bir insanım cevap verirken karşı tarafa yerli yerinde cevap vermek yerine abartabiliyorum.

Bende böyle durumlar yaşayınca kafam hemen dağılsın diye başka şeyler ile uğraşıyorum sürekli kafanda bu seneryo canlanıyorsa dediğim gibi başka şeyler ile uğraş bir süreden sonra takmamaya başlayacaksın.

Teşekkür ederim, deneyeceğim.

Sert bir tavırla ona böyle davranışlarından rahatsız olduğunu söyle, sende dalga geçmeye çalışırsan laf dalaşına girersiniz. Eğer hala yapmaya devam ediyorsa onla ilişkinizi kesin veya göz dağı verin bazıları çok gevşek oluyor ama genellikle de iş ciddileşince en korkaklarda onlar oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…