4 439902 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 3.368 Çözümler 17 19 Nisan 2022 #11 Clash Royale yüzünden telefonumu kırdım Nasıl? Hissedebiliyor musun? O telefonun sana ait olduğunu düşün... Evet telefonumu tamire götürmedim, o çatlak hala duruyor.
Clash Royale yüzünden telefonumu kırdım Nasıl? Hissedebiliyor musun? O telefonun sana ait olduğunu düşün... Evet telefonumu tamire götürmedim, o çatlak hala duruyor.
Balkovec0 Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2022 #12 439902 dedi: Clash Royale yüzünden telefonumu kırdım Nasıl? Hissedebiliyor musun? O telefonun sana ait olduğunu düşün... Evet telefonumu tamire götürmedim, o çatlak hala duruyor. Genişletmek için tıkla... Umarım o oyuna geri dönmemişsinizdir.
439902 dedi: Clash Royale yüzünden telefonumu kırdım Nasıl? Hissedebiliyor musun? O telefonun sana ait olduğunu düşün... Evet telefonumu tamire götürmedim, o çatlak hala duruyor. Genişletmek için tıkla... Umarım o oyuna geri dönmemişsinizdir.
4 439902 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 3.368 Çözümler 17 19 Nisan 2022 #13 Balkovec0 dedi: Umarım o oyuna geri dönmemişsinizdir. Genişletmek için tıkla... Döndüm ama açıkçası pek umursamıyorum. Yani, ne anlamı var? Kupa kaybediyorum bazen, hiç oralı olmuyorum.
Balkovec0 dedi: Umarım o oyuna geri dönmemişsinizdir. Genişletmek için tıkla... Döndüm ama açıkçası pek umursamıyorum. Yani, ne anlamı var? Kupa kaybediyorum bazen, hiç oralı olmuyorum.
H hakkıyiyenhakkı Picopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 256 19 Nisan 2022 #14 Bende gece uyuyamayınca kafamı yumrukluyorum. (uyusana a** cocuğu) biraz garip ama uyuyamayınca çıldırıyorum.
Bende gece uyuyamayınca kafamı yumrukluyorum. (uyusana a** cocuğu) biraz garip ama uyuyamayınca çıldırıyorum.
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.615 Makaleler 3 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2022 #15 Ben sürekli gülüyorum yardım :d Yavaş nefes alıp ver. hakkıyiyenhakkı dedi: Bende gece uyuyamayınca kafamı yumrukluyorum. (uyusana a** cocuğu) biraz garip ama uyuyamayınca çıldırıyorum. Genişletmek için tıkla... Senin yüzünden gülüyorum
Ben sürekli gülüyorum yardım :d Yavaş nefes alıp ver. hakkıyiyenhakkı dedi: Bende gece uyuyamayınca kafamı yumrukluyorum. (uyusana a** cocuğu) biraz garip ama uyuyamayınca çıldırıyorum. Genişletmek için tıkla... Senin yüzünden gülüyorum
H hakkıyiyenhakkı Picopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 256 19 Nisan 2022 #16 Greenville dedi: Ben sürekli gülüyorum yardım :d Yavaş nefes alıp ver. Senin yüzünden gülüyorum Genişletmek için tıkla... Tamam şampiyon sakin ol.
Greenville dedi: Ben sürekli gülüyorum yardım :d Yavaş nefes alıp ver. Senin yüzünden gülüyorum Genişletmek için tıkla... Tamam şampiyon sakin ol.
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.615 Makaleler 3 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2022 #17 hakkıyiyenhakkı dedi: Tamam şampiyon sakin ol. Genişletmek için tıkla... (!)
H hakkıyiyenhakkı Picopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 256 19 Nisan 2022 #18 Greenville dedi: (!) Genişletmek için tıkla... Şampuan şey şampiyon bunu ilk deseydinya.
Sec61 Megapat Katılım 29 Haziran 2015 Mesajlar 238 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tıp Öğrencisi 19 Nisan 2022 #19 Psikiyatriste/Psikoloğa gitmekten çekinmeyin hocam. Bu meseleyi buraya yazdıysanız sizi gerçekten rahatsız ediyor olmalıdır. Profesyonel bir destek almaya herkesin hakkı var. Emin olun yaptığınıza değecektir.
Psikiyatriste/Psikoloğa gitmekten çekinmeyin hocam. Bu meseleyi buraya yazdıysanız sizi gerçekten rahatsız ediyor olmalıdır. Profesyonel bir destek almaya herkesin hakkı var. Emin olun yaptığınıza değecektir.