Öğrenci evinde masaüstü bilgisayar kullanılır mı?

IzValerie

Decapat
Laptopların fiyatları verdiği performansa göre çok, o yüzden ilerde masaüstü almak istiyorum ama öğrenci evinde sıkıntı çıkar mı? Merak ettim. Kullananlar varsa cevap verebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kullaniyorum ama ne yonden sikinti cikarabilecek onu merak ettim?

Tüm arkadaşların ortak olacak, oyunları senden çok onlar oynayacak. Ödev vs. olduğu zaman sınıftan diğer arkadaşların leb demeden orada bitecek.

Umarım titizlik hastası değilsindir, cipsle klavyeye dokunan mı arasın, saçlarındaki kepeği klavyeye doğru silkeleyen mi dersin, tükürerek gusül aldıran mı dersin, hepsini göreceksin.

Ben kaldırırım dersen sorun yok veya arkadaşların temiz insanlarsa sıkıntı yok.

6000 liraya GTX 1650 olan laptop almak da istemiyor insan

Dandik Everest mouse ile Trust klavye al bunları arkadaşların kullanırken takarsın. Senin teçhizatlar gizli dolabında olur sen kullanırken çıkarır takarsın. Bizde çözüm çok Bunların yanına Frisby kulaklık da alırsan zaten bu üçlü kombo ile arkadaşların bir müddet sonra o bilgisayardan soğuyacaklar içinde RTX2080ti olsun yine de nefret ederler. Hatta oturdukları koltuğu da al nasırlı tabure koy 5TL lik olanlardan. Ben misafir çocuklarına eğimli düğün sandalyesine oturtuyordum zulüm içinde oyun oynuyorlardı. Maximum 25dk dayanabiliyorlar bu eziyete. İzlemesi bile zevkli

@Silinen üye şu sandalyenin linkini paylaşın, arkadaşlar duacınız olur
Maalesef yok kendim eğdim. Normal düğün sandalyesini alın arka 2 ayağını kesin. Zulüm sandalyesine dönüşüyor sevmediğiniz birine verin otursun her yeri ağrıyacak 20 dakika sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…