Öğrenci evinde ne yemek yapılır?

depresiff3959

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar döner ve makarna yemekten bıktım yemek önerir misiniz? Yapılacak köy gibi ilçe olduğu için sadece dönerci var başka alabileceğim bir şey de yok.

Hocam ekonomi durumunuz ne bilmiyoruz keşke belirtseydiniz. Öğrenci evinde makarna olur hazır çorbalar yapılabilir, soslu makarna yapabilirsiniz farklı olarak, tavuk göğüsü alıp yiyebilirsin 700 gramı ortalama 160 lira -marketlerde- 350g'lık bir tavuk 80 liraya denk geliyor pahalı ama doyurucu yanına da 2 dilim ekmek aldınız mı mükemmel menü oluyor. Ekonomik olarak makarna, hazır çorba, kendin börek tarzı şeyler yapabilirsin, tost yapabilirsin.

Bir sürü çeşit çeşit yemek yapabilme imkanın var. Netten istediğin bir tarifi uygulayabilirsin. Tavuk çökertme kebabından tut tavuk sote pilava kadar.
Çorbayı hazır almanı asla önermem. Günümüzde yapamayacağın hiçbir şey yok.

Arkadaşlar döner ve makarna yemekten bıktım yemek önerir misiniz? Yapılacak köy gibi ilçe olduğu için sadece dönerci var başka alabileceğim bir şey de yok.
Hocam kek börek işleri en kolay yemeklerdir. İnternette bin bir türlü tarif var. Site vermek yasak olmasa verirdim bir kaç örnek site oralarda kolay yemek tarifleri var ayrıca çoğu malzemeyi kolayca bulursunuz.

Sulu yemek tarifi..
Yağ+soğan pembeleşene kadar+salça+ üzerinde evde ne varsa doğra (Patates, fasulye, patlıcan mevsimine göre aşağı yukarı herşey KARIŞIK ANLAMINDA DEĞİL.) Bakliyat da aynı şekilde..

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı