5 505913 Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 1.347 Çözümler 1 17 Ağustos 2024 #1 Liseye kayıt yaptıracağım pazartesi. Öğrenci formu doldurttular Google'dan. Ben babamın e-postasını yanlış girdim ama pazartesi günü düzelttirebilir miyim ya da sorun çıkarır mı?
Liseye kayıt yaptıracağım pazartesi. Öğrenci formu doldurttular Google'dan. Ben babamın e-postasını yanlış girdim ama pazartesi günü düzelttirebilir miyim ya da sorun çıkarır mı?
s1car1o Centipat Katılım 21 Kasım 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #2 Hayır hatta benim e-Devlet postam bile yabancı.
1881mirac Decapat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 413 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #3 Genellikle hiçbir zaman kullanılmıyor ancak yine de düzelttirmenizi öneririm. Sorun çıkmaz ancak belki bir gün lazım olur.
Genellikle hiçbir zaman kullanılmıyor ancak yine de düzelttirmenizi öneririm. Sorun çıkmaz ancak belki bir gün lazım olur.
5 505913 Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 1.347 Çözümler 1 17 Ağustos 2024 #4 1881mirac dedi: Genellikle hiçbir zaman kullanılmıyor ancak yine de düzelttirmenizi öneririm. Sorun çıkmaz ancak belki bir gün lazım olur. Genişletmek için tıkla... Sağ olun. s1car1o dedi: Hayır hatta benim e-Devlet postam bile yabancı. Genişletmek için tıkla... Hocam e-Devlet sıkıntı cıkarmaz mi bence değiştirin. s1car1o dedi: Hayır hatta benim e-Devlet postam bile yabancı. Genişletmek için tıkla... Hocam e-Devlet sıkıntı cıkarmaz mi bence değiştirin.
1881mirac dedi: Genellikle hiçbir zaman kullanılmıyor ancak yine de düzelttirmenizi öneririm. Sorun çıkmaz ancak belki bir gün lazım olur. Genişletmek için tıkla... Sağ olun. s1car1o dedi: Hayır hatta benim e-Devlet postam bile yabancı. Genişletmek için tıkla... Hocam e-Devlet sıkıntı cıkarmaz mi bence değiştirin. s1car1o dedi: Hayır hatta benim e-Devlet postam bile yabancı. Genişletmek için tıkla... Hocam e-Devlet sıkıntı cıkarmaz mi bence değiştirin.