Normalde direkt Xiaomi Pad 7 önerirdim ama kalemi stokta yok. Samsung Tab S10 Lite'da giriş-orta seviye bir tablet, donanımı zayıf. Bunu alabilirsiniz.İki tablet arasında kaldım. Ve görüşlerinizi almak istiyorum.
Uzun soluklu okul, kurs ve ders odaklı kullanım için bir tablet arıyorum.
Kullanım şeklim şöyle:
- Kurs ve üniversite dersleri için yoğun video + not alma + PDF üstüne yazma
- Ders çalışırken aynı anda video izleyip not tutma gibi çoklu görevler
- Uzun yıllar (en az 3–4 yıl) sorunsuz kullanım.
- Yazılım desteği ve stabilite benim için önemli.
- kalem desteğine gerçekten önem veriyorum
Bütçem ise en fazla 14.000 TL. Bu fiyata uygun gördüğüm iki seçenek:
- Xiaomi Pad 7 (8GB/256GB)(kalemsiz geliyor)
- Samsung Galaxy Tab S10 Lite (8GB/256GB)(kalemli geliyor)
Xiaomi'nin donanımı ve büyük depolaması cazip, ama kalem ve ekosistem konusunda soru işaretlerim var.
Samsung'un S Pen'i kutudan geliyor ve not alma öğretim akışında daha stabil olur gibi geliyor. Arada kaldim. Bunlari kullanan veya bu konuda bilgisi olan biri yardimci olursa sevinirim.
Xiaomi Focus Pen 100 dolarlık bir kalem ve yurt dışında çok övülüyor, kaliteli deniliyor. Garip geldi.Merhaba. Şu anda Xiaomi Pad 7 kullanıyorum ve memnunum. Kalemi yeterli düzeyde ancak ne S-Pen kadar, ne M-Pencil kadar, ne de Apple Pencil kadar iyi. Biraz hafif kalıyor elde. Ancak hassas çizim yapmayacaksanız kesinlikle yeterli olur.
Xiaomi Focus Pen 100 dolarlık bir kalem ve yurt dışında çok övülüyor, kaliteli deniliyor. Garip geldi.
Merhaba. Şu anda Xiaomi Pad 7 kullanıyorum ve memnunum. Kalemi yeterli düzeyde ancak ne S Pen kadar, ne m-pencil kadar, ne de Apple Pencil kadar iyi. Biraz hafif kalıyor elde. Ancak hassas çizim yapmayacaksanız kesinlikle yeterli olur.
Bir de tableti almadan önce kalemin stokta olup olmadığını kontrol edin, yoksa mi Store'ları gezmek zorunda kalırsınız.
Xiaomi Pad 7 hakkında başka sorularınız olursa cevaplayabilirim.
Normalde direkt Xiaomi Pad 7 önerirdim ama kalemi stokta yok. Samsung Tab S10 Lite'da giriş-orta seviye bir tablet, donanımı zayıf. Bunu alabilirsiniz.
300 TL kuponu kullanın. Redmi Pad 2 Pro'nun aynısı. Üyük ekranı ve dana gibi bataryası sizi çok memnun edecektir. Donanımı da gayet güzel, 2025 yılında jak girişi sunması ve SD kart desteklemesi mükemmel.
Toplamda 14.199 TL.Xiaomi Redmi Smart Pen Kalem Stokta!
Sonunda stoğu geldi. Yapışın hemen. Fiyat çok ucuz. https://www.mi.com/tr/product/redmi-smart-pen/buy/ Poco Pad M1 ile mis gibi olur: https://www.technopat.net/sosyal/konu/poco-pad-x1-14-999-tl-poco-pad-m1-12-499-tl.3992320/www.technopat.net
Xiaomi focus pen 100 dolarlık bir kalem ve yurt dışında çok övülüyor, kaliteli deniliyor. Garip geldi.
Neyinden şüphe duydunuz?Pad 7 de guzel geliyor ama kalemi stokta yok.
Hocam bilemedim bunu da ya. Emin olamıyorum, aşırı arada kaldım.
Samsung da dusunuyorum bir yandan. İleride zaten yuksek ihtimalle de bilgisayar alacagim yazilim icin.
O yuzden bayağı arada kaldim.
Neyinden şüphe duydunuz?
Tekefon modeliniz nedir?Yazilimdan nefret ediyorum, telefonumda POCO ve cekmedigim cile kalmadi o yuzden uzun vadede yazilim olarak da beni yari yolda birakir diye dusunuyorum.
Tekefon modeliniz nedir?
Hocam Poco tablet üretmiyor gerçekte. Mi Pad veya Redmi Pad serisinden tablet alıp üzerine sadece Poco logosu basıyorlar. Bu arada ekosistem olarak güzel özellikler var. Mesela 2 ucu type-c kablo ile tablet üzerinden telefonunuzu 27W hızlı şarj edebiliyorsunuz. Bu sadece amiral gemilerinde olur ve onlarda bile sarj hızı yavaştır. Bataryasıda kocaman olduğu için mis gibi özellik.POCO F4 almistim 2 sene oldu sanirsam.