Öğrenci için araba tavsiyeleri

Öğrenci için arabanın uygun olmadığını düşünüyorum. Araba almakla bitmiyor. Yakıtı, suyu, yağı ve birçok sıvıyı karşılamanız gerekiyor. Bunun yanında bakımlarını yaptırmanız gerekiyor. Bunları yapmazsanız araba daha fazla masraf çıkarır. Arabayı alıp yatacaksa hiç almayın.

Hocam öğrenci için araba tavsiyesi istiyorsanız almamak daha mantıklı ama arabasız olmuyorsa bütçenizi belirtin ki biz de o bütçeye göre araba tavsiyesi yapalım. Yakıtı, vergisi vs. sizin vereceğiniz bütçe bilgisine göre değerlendirilebilir.

Kasko sigorta vergi bakım yakıt masrafı park yeri sorunu.. Öğrenciye ben de araba önermiyorum. Ama illa alıcam diyorsanız Renault clio güzel arabadır.

40 Bin liraya 2. el araba arıyorum. 2-3 bin TL daha çalışıp eklerim. 40-45 Bin Lira arasında arıyorum demek daha doğru.

2014 Model Toyota Auris. Vergisi, yakıtı, bakım masrafları düşük oluyor ve Hatchback olduğu için şehir içinde biraz daha rahat olur. Ama eğer o fiyata ben araba alacak olsaydım yakıtını vergisini düşünmeyip Volvo S40 ya da S60 alırdım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı