Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Öğrenci için arabanın uygun olmadığını düşünüyorum. Araba almakla bitmiyor. Yakıtı, suyu, yağı ve birçok sıvıyı karşılamanız gerekiyor. Bunun yanında bakımlarını yaptırmanız gerekiyor. Bunları yapmazsanız araba daha fazla masraf çıkarır. Arabayı alıp yatacaksa hiç almayın.
Hocam öğrenci için araba tavsiyesi istiyorsanız almamak daha mantıklı ama arabasız olmuyorsa bütçenizi belirtin ki biz de o bütçeye göre araba tavsiyesi yapalım. Yakıtı, vergisi vs. sizin vereceğiniz bütçe bilgisine göre değerlendirilebilir.
Dodge Challenger srt 2015-2016 (derslere yetişememe sorunu için birebir)
Yedek parça bulamam dersen BMW X6 40d (kitabın felan okur, geniş bagajı hayatını kurtarır)
2014 Model Toyota Auris. Vergisi, yakıtı, bakım masrafları düşük oluyor ve Hatchback olduğu için şehir içinde biraz daha rahat olur. Ama eğer o fiyata ben araba alacak olsaydım yakıtını vergisini düşünmeyip Volvo S40 ya da S60 alırdım.