Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.009 Makaleler 15 Çözümler 475 Yer Türkiye Cumhuriyeti 26 Kasım 2023 #11 brabber12 dedi: Huawei Matepad 1.8Ghz 6Gb 128Gb 11.5inch- Emuı Tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Huawei Matepad Tableten ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Huawei Matepad 1.8Ghz 6Gb 128Gb 11.5inch- Emuı Tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Huawei Matepad Tableten ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bu tablet hakkında bilginiz var mıdır? 8 GB diye fazladan 1000 lira vermek istemiyorum ve tablette klavye kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu da gayet önerilen bir tablettir. Alabilirsiniz.
brabber12 dedi: Huawei Matepad 1.8Ghz 6Gb 128Gb 11.5inch- Emuı Tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Huawei Matepad Tableten ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Huawei Matepad 1.8Ghz 6Gb 128Gb 11.5inch- Emuı Tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Huawei Matepad Tableten ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bu tablet hakkında bilginiz var mıdır? 8 GB diye fazladan 1000 lira vermek istemiyorum ve tablette klavye kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu da gayet önerilen bir tablettir. Alabilirsiniz.
ıdk.realy Femtopat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #12 brabber12 dedi: Arkadaşlar vergi indirimi ile bir tablet almak istiyorum 2 modelde çok hoşuma gitti Honor'daki 4 GB RAM Huawei'deki Google servisleri kafamı karıştırdı. Sizce hangisini almalıyım? Bütçe vergi indirimi ile 7K en fazla tavsiyelerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... aldınızmı vergısız kkac tl ye geldı
brabber12 dedi: Arkadaşlar vergi indirimi ile bir tablet almak istiyorum 2 modelde çok hoşuma gitti Honor'daki 4 GB RAM Huawei'deki Google servisleri kafamı karıştırdı. Sizce hangisini almalıyım? Bütçe vergi indirimi ile 7K en fazla tavsiyelerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... aldınızmı vergısız kkac tl ye geldı
B brabber12 Centipat Katılım 26 Kasım 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #13 ıdk.realy dedi: aldınızmı vergısız kkac tl ye geldı Genişletmek için tıkla... Almadım daha hocam iki tablet arasındayım A9+8gb ve Huawei matepad 11.5 6gb
ıdk.realy dedi: aldınızmı vergısız kkac tl ye geldı Genişletmek için tıkla... Almadım daha hocam iki tablet arasındayım A9+8gb ve Huawei matepad 11.5 6gb
ıdk.realy Femtopat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #14 brabber12 dedi: Almadım daha hocam iki tablet arasındayım A9+8gb ve Huawei matepad 11.5 6gb Genişletmek için tıkla... a9 alınmaz ya kanka bende 8 ı var ve zamanla asırı kasıyor ekran renk olarakta huaweı daha yı bende almayı dusunuyorum huaweı acaba kac tl ıner vergı
brabber12 dedi: Almadım daha hocam iki tablet arasındayım A9+8gb ve Huawei matepad 11.5 6gb Genişletmek için tıkla... a9 alınmaz ya kanka bende 8 ı var ve zamanla asırı kasıyor ekran renk olarakta huaweı daha yı bende almayı dusunuyorum huaweı acaba kac tl ıner vergı
B brabber12 Centipat Katılım 26 Kasım 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #15 ıdk.realy dedi: a9 alınmaz ya kanka bende 8 ı var ve zamanla asırı kasıyor ekran renk olarakta huaweı daha yı bende almayı dusunuyorum huaweı acaba kac tl ıner vergı Genişletmek için tıkla... Yüzde 17 düşüyor kanka da A9+ mi sendeki
ıdk.realy dedi: a9 alınmaz ya kanka bende 8 ı var ve zamanla asırı kasıyor ekran renk olarakta huaweı daha yı bende almayı dusunuyorum huaweı acaba kac tl ıner vergı Genişletmek için tıkla... Yüzde 17 düşüyor kanka da A9+ mi sendeki