Öğrenci için kulaklık önerisi

nerosski

Yoctopat
Daha fazla  
Alacağım kulaklığı sadece okuldan eve gelirken kullanacağım. Fiyatı çok yüksek olmayan bir kulaklık önerir misiniz? Fazla beklentim yok.

Biraz kulaklıklara baktım ve gözüme Anker H30i çarptı. Bu kulaklık iyi midir? Fiyatı 999 TL civarı. Alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anker fiyat performans markasıdır tavsiye edilir ancak bu tarz kulak üstü modellerin uzun ömür konusunda biraz daha sıkıntıları olabiliyor(kırılmak gibi). Karar senin tabii ki ama uzun ömür, estetik duruş ve rahatlık açısından kaliteli bir kulak içi daha tatmin edici olabilir.

Peki hangi kulaklığı önerirsiniz? Hangisi daha uzun ömürlüdür? (Bütçem max 1500 1800 arası)

Anker.
------
900 TL:

1300 TL:

1400 TL:
------
Benim 2 yıldır sürekli kullandığım ve hala şarjı iyi giden bir kulaklığım var. Anker'in bildiğim kadarıyla kulaklıklarında yazılım desteği var, o yüzden daha iyi olabilir. Ancak düz bir oyuncu kulaklığı seçeneği olarak bunu da inceleyebilirsiniz.

Neden kimse jbl 520bt onermemis. İnanilmaz kaliteli saglam uzun sure bataryasi giden bir kulaklık.

Jbl nasıldır?

Neden kimse jbl 520bt onermemis. İnanilmaz kaliteli saglam uzun sure bataryasi giden bir kulaklık.
Memnun musun? Jbl alırsam 520bt mi almalıyım yoksa bu bütçeyle daha yüksekleri alınmalı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…