Öğrenci için Palio alınır mı?

Daha fazla  
Üniversite için Palio gibi b-C segmenti 320 bin TL'yi aşmayacak, LPG uyumlu, parçası ucuz ve sorun açmayacak bir araba bakıyorum. Kilometre olarak 260 bini geçmemiş araç bakıyorum. Motoru 400-500 bin rahat görecek model arıyorum. 1.2 16v 80HP olan model, 1.3 Multijet 70HP 13v(efsane motor), 1.4fire 8V 77HP(çok noktalı enjeksiyon modeli) ve 1.6 16v 103HP motor seçenekleri bulunmakta. 1.2 ve 1.4 güçsüz kalırken 1.6 motoru güzel gider deniyor. 1.2 motoru LPG ile çok az yakar deniyor. 1.4 motor hem yakar hem de performansı kötü deniyor. 1.6 olan model yakar ama performansı da çok iyi deniyor. Türkiye'de 1.6 motor diğerlerine göre daha az tutulduğu için ustası daha az olur diye düşünüyorum. 1.3 Multijet bizde de 17 senedir Doblo olduğu için biliyorum mükemmel bir motor asla sorun açmaz fakat bizde ki motor hala 49 bin kilometrede olduğu için 200-300 bin kilometre yaptığında ne tür sorunlar açabileceğini kestiremiyorum. Bilgisi olan arkadaşlar tavsiyelerini ve tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.

Palio'dan ne güç bekleyebilirsiniz? Şehir içi en az yakan, en sorunsuzu genellikle 1.4 tür. O banttaki 1.3'lerin çoğu ve 1.6'lar yaramaz. Tavsiyem Hitler motor dediğimiz düz 1.6 Polo ya da Golf bakın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Palio'dan ne güç bekleyebilirsiniz? Şehir içi en az yakan, en sorunsuzu genellikle 1.4 tür. O banttaki 1.3'lerin çoğu ve 1.6'lar yaramaz. Tavsiyem Hitler motor dediğimiz düz 1.6 Polo ya da Golf bakın.

Parça maliyetinde Volkswagen Fiat'a göre nasıl hocam? Benim için performanstan çok aracın uygun fiyatlı olması önemli. Zaten Palio'nun 1.2 motoru bile rahat bir şekilde taşır.

Parça maliyetinde Volkswagen Fiat'a göre nasıl hocam? Benim için performanstan çok aracın uygun fiyatlı olması önemli. Zaten Palio'nun 1.2 motoru bile rahat bir şekilde taşır.

Çok maliyetli değil. MK4 kasaların aman aman masrafı yok. Aslında burada en önemli sıkıntı aracın durumu çürük var mı, kaçak var mı... Bunlar gibi şeylerde sıkıntı yoksa Palio alınır ama ben olsam almazdım.

2 hafta öncesine kadar Polo Classic bakıyordum. Parça maliyetini bilmediğim bir araba ve genellikle VW maliyeti diğer markalarda biraz daha fazla olduğu için bakmayı bırakmıştım. Biraz araştıracağım bu arabayı ve maliyetini.

Aynı bütçelere ben de bakıyorum Citroën C2 şu anda bir tık iyi gözümde. Araç parçası ve içinden çok anlamam kendi araştırmalarım ve çıkarımlarım sonucunda benim hoşuma gitti. Yanlışım varsa arkadaşlar düzeltir ama sen de inceleyebilirsin.

Youtube da Küçük Burjuvazi kanalında Polo almışlardı o araca bakın fikriniz olur

Hocam güzel araçtır C2 nin dizeli makbüldür fakat durumu iyi olanlar pahalı bir tık.

Youtube da Küçük Burjuvazi kanalında Polo almışlardı o araca bakın fikriniz olur

Hocam güzel araçtır C2 nin dizeli makbüldür fakat durumu iyi olanlar pahalı bir tık.
Polo 6N2 1.4 100 beygirlik model hakkında bir bilginiz var mıdır hocam nasıl motordur? 400-500 bin kilometrelere gider mi?

Palio'dan ne güç bekleyebilirsiniz şehir içi en az yakan en sorunsuzu genellikle 1.4 tür. O banttaki 1.3'lerin çoğu ve 1.6'lar yaramaz tavsiyem Hitler motor dediğimiz düz 1.6 polo ya da golf bakın.

Hocam peki bir sorum var bütçem 400 benim de punto illa 1.3 dizel alın diyorlar acemi şoförüm ve dizel almak istemiyorum. 1.4'ü alınır mı? 2008-2010 modellerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…