Öğrenci için Palio alınır mı?

Palio'dan ne güç bekleyebilirsiniz? Şehir içi en az yakan, en sorunsuzu genellikle 1.4 tür. O banttaki 1.3'lerin çoğu ve 1.6'lar yaramaz. Tavsiyem Hitler motor dediğimiz düz 1.6 Polo ya da Golf bakın.
320'ye bulunacak Golf veya Polo'dan ne hayır gelir ki? Yani 500 bin liralarda bile alınabilecek değiller, km'leri çok oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
2001 Model Palio 1.4 EL kullanıyorum. O bütçeye göre alabileceğin en az masraf çıkaran arabalardan birisi. Zaten bozulacak çok da bir şey yok. Aynı paralara Laguna, Golf 4 gibi araçlar da var fakat masraf açma, parça ucuzluğu konusunda gerisinde kalıyorlar Palio'nun. Performans konusunda çok da bir şey beklememek lazım ama sonuçta şehir arabası.

İfadeler: GKD
Hocam peki bir sorum var bütçem 400 benim de punto illa 1.3 dizel alın diyorlar acemi şoförüm ve dizel almak istemiyorum. 1.4'ü alınır mı? 2008-2010 modellerinde.
Dizel araçlar artık masraftan başka bir şey değil. Ha alacaksan Citroen C2 öneririm hem yakışıklı araba hem de dizel motoru sağlam. Yazılım da atabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…