Öğrenci için tablet önerisi

qreand

Kilopat
Merhaba 6 yıl tıp okuyacağım için tablet alacağım Android modellerin 6 yıl dayanabileceğini düşünmediğim için iPad almayı düşünüyorum. Sizin önerileriniz neler ve hangi tableti tavsiye edersiniz?

Ek olarak 6 yıl boyunca tableti sadece not için kullanacağım 64 GB yeter mi?

Uzun kullanım için iPad mantıklı ama 64 GB yetmez.

Sadece iPad öneririm. Parasına göre iPad 9. seri ya da yeni nesil iPad Air

Dostum not alabileceğin, verimliliğini arttırabileceğin tabletleri tercih et bence. Bütçe belirtmemişsin. Ben sana birkaç seçenek vereyim.

Bütçen kısıtlıysa; Samsung Galaxy Tab S7 FE
Orta bütçen varsa; Samsung Galaxy Tab S8 Ultra (Boyutu büyük dersen Plus'da olur)
Yüksek bütçen varsa; Samsung Galaxy Tab S9 Ultra

S7+ ve S8 Ultra kullanıyorum. S7 eski tabletimdi, şu anda S8 Ultra var. Büyüklüğü A4 kağıt kadar. Not almak ve çalışmak çok keyifli. DeX özelliği sayesinde bilgisayar gibi kullanabiliyorsun. Bir Bluetooth klavye ve Bluetooth mouse ile birlikte laptop rahatlığına erişiyor resmen.

Kendine ait bir koruma kılıfı var. Arkasında menteşe var. Tabii ayrıca satın alıyorsun. Bu kılıf sayesinde ekranı istediğin açıyla masaüstüne koyabiliyorsun.

Kalemi çok başarılı. İnanılmaz rahat kullanımı var. Ultra olan model biraz ağır sadece. 640 gram olması gerek. Dediğim kılıfta 500 gram civarı.

Ben iPad Air 5. nesil 256 GB kullanıyorum, çok memnunum. Pro falan almaya hiç gerek yok çünkü iPad Air'in büyüklüğü gayet yeterli, öğrenci indiriminden yararlanıp kalemi bedavaya getirebilirsiniz iPad.comdan alacaksanız. Ancak gidip görerek almak istiyorsanız da bayağı bir fiyat farkı oluyor.

Ben Troy Store'dan aldım gidip, öğrenci indirimi vardı IPad'de ancak kalemle birlikte 26.686 TL'ye mal oldu, 6 ay taksit fırsatı da sundular tabii. Ben garanti mevzusundan ötürü gidip alma taraftarıyım diyebilirim ancak internetten almak kat kat uyguna denk geliyor.

Hangi android cihaz 5-6 yıl boyunca normal + güvenlik güncellemesi alıyor? Android tabletler ve telefonlar uzun vadeli şeyler değiller.

Ayrıca tablette Android asla tavsiye etmem maksimum 2 sene sonra kasmaya ve sorunlar çıkarmaya başlar.

iPad Air 5 öneririm. Sadece not için alıyorsanız Air serisi bence sizin için en uygunu. Ben şu an air 4 kullanıyorum yaklaşık 2 senedir pil ömründe vs performansta azalma yok kasma donma yok.

Hangi android cihaz 5-6 yıl boyunca normal + güvenlik güncellemesi alıyor? Android tabletler ve telefonlar uzun vadeli şeyler değiller.
Amiral gemisi cihazlar alırsan sorun yaşamazsın. Bahsettiğim cihazları bir araştır istersen.
Ayrıca tablette Android asla tavsiye etmem maksimum 2 sene sonra kasmaya ve sorunlar çıkarmaya başlar.
Uygun fiyatlı tabletler için haklısın. Amiral gemisi cihazlar için geçerli değil bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…