Ldn9118a Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 402 Çözümler 2 19 Aralık 2024 #21 nimotech dedi: Ben kargo geldikten sonra hemen başvuru yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Baktım telefonun 2 yıl kullanılmış olması gerekiyor diye gördüm, doğru mu? Siz nasıl yaptınız ?
nimotech dedi: Ben kargo geldikten sonra hemen başvuru yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Baktım telefonun 2 yıl kullanılmış olması gerekiyor diye gördüm, doğru mu? Siz nasıl yaptınız ?
nimotech Picopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #22 Ldn9118a dedi: Baktım telefonun 2 yıl kullanılmış olması gerekiyor diye gördüm, doğru mu? Siz nasıl yaptınız ? Genişletmek için tıkla... Direkt başvuru yapıyorsunuz 2 yıl boyunca sadece başvuru yapan kişinin hatları kullanabiliyor.
Ldn9118a dedi: Baktım telefonun 2 yıl kullanılmış olması gerekiyor diye gördüm, doğru mu? Siz nasıl yaptınız ? Genişletmek için tıkla... Direkt başvuru yapıyorsunuz 2 yıl boyunca sadece başvuru yapan kişinin hatları kullanabiliyor.