pezasd Hectopat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #1 İstanbulkart'ımı kaybettim fakat içinde 20 günlük abonman var ve benim kullanmam kesin olarak gerekli. Djital olarak ogrenci kartımı nasıl kullanırım?
İstanbulkart'ımı kaybettim fakat içinde 20 günlük abonman var ve benim kullanmam kesin olarak gerekli. Djital olarak ogrenci kartımı nasıl kullanırım?
drjacob Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Aralık 2013 Mesajlar 2.182 Çözümler 1 29 Ekim 2023 #2 Mobil App'i var oradan ama tekrar kart çıkartıp tanıtman laızm App'e.
M MeTluX Decapat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 543 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #3 pezasd dedi: İstanbulkart'ımı kaybettim fakat içinde 20 günlük abonman var ve benim kullanmam kesin olarak gerekli. Djital olarak ogrenci kartımı nasıl kullanırım? Genişletmek için tıkla... Kart numaranı biliyorsan kullanabilirsin İstanbulkart uygulamasıyla.
pezasd dedi: İstanbulkart'ımı kaybettim fakat içinde 20 günlük abonman var ve benim kullanmam kesin olarak gerekli. Djital olarak ogrenci kartımı nasıl kullanırım? Genişletmek için tıkla... Kart numaranı biliyorsan kullanabilirsin İstanbulkart uygulamasıyla.