Öğrenci olarak para kazanmak

Greewe

Hectopat
Makaleler
1
Yaza kadar 4000 lira biriktirmek istiyorum, harçlıklarımla aylık 700-800 artıyor ama bana daha fazlası gerek. Ne yapabilirim? Öneriniz var mı?

Çalış.

Hem aylık 800 lira para kalıyorsa siz bayağı harçlık alıyorsunuz demek. Yaza üç ay falan var. Yatarak da birikir.

Yaza kadar 4000 lira biriktirmek istiyorum, harçlıklarımla aylık 700-800 artıyor ama bana daha fazlası gerek. Ne yapabilirim? Öneriniz var mı?

Dostum paparan veya IBAN'ın varsa veya bir kartın varsa seçkin CS oynayarak kazanabilirsin hesap alım satımı Key-Drop Binomo bunları bir dene ama tavsiye etmem genelde

Çalış.

Hem aylık 800 lira para kalıyorsa siz bayağı harçlık alıyorsunuz demek. Yaza üç ay falan var. Yatarak da birikir.
Hayır bayağı harçlık almıyorum sadece okulda para harcamıyorum. Aylık zaten 1000 lira gibi bir para alıyorum onuda olabildiğince biriktiriyorum. Ayda 1-2 kez arkadaşlarla çıkınca harcıyorum.

Sakın internetten para kazanmak için öneri bekleme. Bana bekliyormuşsun gibi geldi.

Çalışarak kazanırsın.
Dostum sence öyle bir şey mi sormuşum ben?

Aylık 1000'in 800'ünü biriktir. 3 ayda 2400 eder. Bbandan borç al sonra. Çalışmana gerek yok.

Oyun salonları oluyor AVM'lerde. Bir arkadaşım orada çalışıyor. İş basit. Maaş az. Memnun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…