Öğrenci pasaportu süresi bittiği halde devam eder mi?

erenyeager1617

Hectopat
Öğrenci pasaportu öğrencilik bittiği halde devam ediyor mu yoksa öğrencilik bitince yenilenmesimi gerekiyor?

Öğrenci pasaportunun süresi bittiyse geçersiz sayılır ve kullanılamaz, yeniden başvuru yapman gerekir.

Süresi bittiyse derken 25 yaşına gelmektenmi bahsediyosun yoksa öğrenciliğin bitmesinden mi?
Öğrenci pasaportunun süresi, üzerinde yazan geçerlilik tarihi dolduğunda sona erer; 25 yaşını geçmen veya öğrenciliğinin bitmesi değil, bu tarih esas alınır. ben böyle biliyorum.

Öğrenci pasaportunun süresi, üzerinde yazan geçerlilik tarihi dolduğunda sona erer; 25 yaşını geçmen veya öğrenciliğinin bitmesi değil, bu tarih esas alınır. Ben böyle biliyorum.

Anladım öğrenci pasaportu aldım ama 1 yıl sonra öğrenciliğim bitecek o yüzden sordum teşekkürler.

Anladım öğrenci pasaportu aldım ama 1 yıl sonra öğrenciliğim bitecek o yüzden sordum teşekkürler.
Pasaportta tarih vs yazıyor mu hocam? Ben bu sene 2 yıllık ön lisans bölümüne başlayınca pasaportu almayı düşünüyorum ama sadece 2 yıllık yani öğrencilik bitene kadar mı oluyor bilginiz var mı?

Daha elime ulaşmadı hocam gelince söylerim bende merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…