erenyeager1617
Hectopat
Öğrenci pasaportu öğrencilik bittiği halde devam ediyor mu yoksa öğrencilik bitince yenilenmesimi gerekiyor?

Öğrenci pasaportunun süresi bittiyse geçersiz sayılır ve kullanılamaz, yeniden başvuru yapman gerekir.
Öğrenci pasaportunun süresi, üzerinde yazan geçerlilik tarihi dolduğunda sona erer; 25 yaşını geçmen veya öğrenciliğinin bitmesi değil, bu tarih esas alınır. ben böyle biliyorum.Süresi bittiyse derken 25 yaşına gelmektenmi bahsediyosun yoksa öğrenciliğin bitmesinden mi?
Öğrenci pasaportunun süresi, üzerinde yazan geçerlilik tarihi dolduğunda sona erer; 25 yaşını geçmen veya öğrenciliğinin bitmesi değil, bu tarih esas alınır. Ben böyle biliyorum.
Pasaportta tarih vs yazıyor mu hocam? Ben bu sene 2 yıllık ön lisans bölümüne başlayınca pasaportu almayı düşünüyorum ama sadece 2 yıllık yani öğrencilik bitene kadar mı oluyor bilginiz var mı?Anladım öğrenci pasaportu aldım ama 1 yıl sonra öğrenciliğim bitecek o yüzden sordum teşekkürler.
Pasaportta tarih vs yazıyor mu hocam? Ben bu sene 2 yıllık ön lisans bölümüne başlayınca pasaportu almayı düşünüyorum ama sadece 2 yıllık yani öğrencilik bitene kadar mı oluyor bilginiz var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.