Öğrenci Windows 8.1 sürümünden Windows 10'a yükseltme yapılabilir mi ?

Makaleler
9
Elimde Dreamsparktan alınmış ve kullanılmamış Win 8.1 keyi ve DVD arşivimde kutulu 32bit Win7 mevcut.
Şu an evimde ne internet var ne PC, büyük ihtimal yaz sonuna doğru olacak ve ben Dreamsparktan aldığım öğrenci Win 8.1 Pro kuracağım ama o zamana kadar Win10 çıkmış olacak ve ben %99 ihtimalle rezervasyon yaptıramamış olacağım. Sorum şu; Windows 10 çıktıktan sonra Öğrenci Win 8.1'inden yükseltme yapılabilir mi, sorunsuz şekilde ?

Düzenleme; 2. sayfayı okumamıştım, şimdi gördüm. RTM çıkınca geçersiniz yazılmış. RTM nedir ? Windows 10 Pro'ya geçmek istiyorsak ne yapacağız ?

Yükseltme yapılabilir, ancak Win 7 lisansınız ile temiz kurulum yapman daha iyi olur.

Sorunum şu, şu an evde bilgisayar olmadığından yenisini alacağım ve ilk defa sıfır Windows kurulurken Dreamsparktan 8.1'i kuracağım. Alacağım PC'de 8 GB RAM olacak ve elimdeki Windows 7 sadece 32bit.
Esas öğrenmek istediğim ise 29 Temmuz tarihinden sonra rezervasyon yapılmamış sistem ile Windows 10 Pro x64 sürümüne yükseltme yapabilecek miyim ? Siz RTM'den vs. bahsetmişsiniz (Ne olduğunu bilmiyorum kusura bakmayın)

Türkiye Windows genel müdürü öğrenci sürümüne gelecek demişti 1 hafta önce ama gelen giden yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde Dreamsparktan alınmış ve kullanılmamış Win 8.1 keyi ve DVD arşivimde kutulu 32 Bit Windows 7 mevcut.
Şu an evimde ne internet var ne PC, büyük ihtimal yaz sonuna doğru olacak ve ben Dreamsparktan aldığım öğrenci Win 8.1 Pro kuracağım ama o zamana kadar Windows 10 çıkmış olacak ve ben %99 ihtimalle rezervasyon yaptıramamış olacağım. Sorum şu; Windows 10 çıktıktan sonra Öğrenci Win 8.1'inden yükseltme yapılabilir mi, sorunsuz şekilde?

Düzenleme; 2. sayfayı okumamıştım, şimdi gördüm. RTM çıkınca geçersiniz yazılmış. RTM nedir? Windows 10 Pro'ya geçmek istiyorsak ne yapacağız?

Son durum nedir hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son durum nedir hocam?

Konu açıldıktan sonra üniversite kazandım, okulu bitirip iş buldum, yakında askere de gideceğim hocam :D
Demem o ki, dün ne yediğimi hatırlamıyorum, böyle bir konunun varlığından bile bildirim gelince yeniden haberim oldu. Windows 11 kullanıyorum şu an.

Konu açıldıktan sonra üniversite kazandım, okulu bitirip iş buldum, yakında askere de gideceğim hocam :D
Demem o ki, dün ne yediğimi hatırlamıyorum, böyle bir konunun varlığından bile bildirim gelince yeniden haberim oldu. Windows 11 kullanıyorum şu an.

Umarım kazasız belasız gidebilirsiniz hocam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı