ThermL Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 126 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2023 #1 Daha çok AVM'ya da otel tarzı işler istiyorum acaba böyle bir işi nasıl bulabilirim? 3 aylığına tabii. Yaş 18. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2023
Daha çok AVM'ya da otel tarzı işler istiyorum acaba böyle bir işi nasıl bulabilirim? 3 aylığına tabii. Yaş 18.
Hockenheim Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3.063 Çözümler 10 15 Mayıs 2023 #2 ThermL dedi: Daha çok AVM'ya da otel tarzı işler istiyorum acaba böyle bir işi nasıl bulabilirim? 3 aylığına tabii. Yaş 18. Genişletmek için tıkla... Lise mezunusunuz sanırım gidip bir yerlere başvursan zaten kabul edilirsin. Part time tarzında işlerde.
ThermL dedi: Daha çok AVM'ya da otel tarzı işler istiyorum acaba böyle bir işi nasıl bulabilirim? 3 aylığına tabii. Yaş 18. Genişletmek için tıkla... Lise mezunusunuz sanırım gidip bir yerlere başvursan zaten kabul edilirsin. Part time tarzında işlerde.
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2023 #3 Eğer köyün deniz kenarı bir yerde ise oradaki gazino veya çay bahçelerinde çalışabilirsin. Ben asgari ücretliğine 2 ay çalıştım ek olarak günde 150 TL falan bahşiş topluyordum.
Eğer köyün deniz kenarı bir yerde ise oradaki gazino veya çay bahçelerinde çalışabilirsin. Ben asgari ücretliğine 2 ay çalıştım ek olarak günde 150 TL falan bahşiş topluyordum.